Ma mahun Su südamesse!

Enneaegsete laste teema on mu südames olnud just nii kaua, kui mul on olnud au ja rõõm tunda Vancut – varsti siis juba 11 aastat. Enne seda ei teadnud ma enneagsest sünnist suurt midagi. Polnud lihtsalt minu teema. Aga nüüd on. Olles kord seal olnud, siis see jääb su sisse. Ja see ei pea olema koorem ja vaev. See saab olla ka rõõm ja lohutus ja jagamine. See on kogemus, mis ilmselgelt tegi mind tugevamaks ja andis elule uued sihid ja tõuke neid teostada. Siin ma siis nüüd olen ja elan oma unistustes. Ja jagan neid teie ja maailmaga 🙂

Kevad on olnud me Enneagsete Lapsed tiimi jaoks tegus aeg. Kevadel ärkab maailm uuesti. Talvel südames kantud ideed tahavad päriselt sündida ja ja sünnivadki. Nende projektide ja ettevõtmiste saateks puges ka mu südamekaardi idee taas ühel koosolekul mõttest paberile.

Ikka see sulnis mõte, et ole sa nii suur või väike, ikka mahud sa selle südamesse, kes sind armastab. Alati. Kristelile meeldis see mõte ka väga ja nii läksin ma koju seda puhtaks joonistama. Saatsin faili Kristelile, Kristel saatis trükki. Mina tõin nad trükist ära ja siin need nunnud on! Juhhuu!

Tan tuli piiluma ja sai endale ka kaardi pihku.

“Noooh, mahud sa mu südamesse?” küsisin ma kavalalt oma 13aastaselt varsti minupikkuselt tüübilt.

“Mmmuidugi!”

Ja mahubki! Proovisime, hihiii! Ka siis, kui ta minust kolm pead pikemaks peaks kasvama, ikka mahub. Süda on ju selline imeline elund, mis suudab mauhutada kõik olulise ja ikka ei ole seal sees kitsas 🙂

Ühtlasi kirjutas Tan mulle selle kohta kohe ka pühendusega kinnituse 🙂

Hetkel on need kaardid emadepäevaks justnagu loodud, aga sobivad kindlasti kasutada ka muul ajal. Väga oluline on ka see, et neid kaarte ostes toetad Sa enneaegselt sündinud lapsi ja aitad edendada nende laste perekeskset ravi ja hooldust. Päriselt ka!

Kaarte saab osta viiekaupa enneaegsedlapsed.ee lehelt SIIT! 🙂

Sest me kõik mahume üksteise südamesse!

Ja siis mahuvad meie südamesse veel ka paljud muud asjad, sest samal ajal oleme juba aprilli algusest tegutsenud ilmatu armsa ja suure “Maailmale nähtavamaks” projektiga. Sellega soovime näidata, et ka kõige enneaegsemalt sündinutest, pisematest ja väetimatest võitlejatest, võivad ühel hetkel sirguda suurte unistuste ja tegudega vinged tegijad. See video on algus suurematele plaanidele ja neist räägin ma teile ka peagi.

Sel korral on ka meie Vancu pundis. Videos astub üles viimasena  <3

 

Ja siis sündis ühel täiesti tavalisel hilisel öötunnil, justkui muuseas, hoopis üks teistlaadi mõte. Kristel oli pikalt mõtelnud, milliseid üritusi ja ettevõtmisi oleks veel vaja ette võtta, et enneaegsete laste lähedasi paremini toetada. Ta oli mulle servast rääkinud juba ka varem, et planeerib esmaabikoolitusi ja küsinud, kas ma olen nõus appi tulema. Tol õhtul tuli see taas jutuks. Istusin. Mõtlesin kaks sekundit. Vanematele laste esmaabist ma rääkida hetkel nagu ei taha. KÜLL aga võin ma rääkida lastele esmaabist ja samal ajal saab Kristel vanematega vestlusringi läbi viia. See mõte oli nagu magus plahvatus mu peas ja Kristel tuli sellega kohe kaasa. Pingu, Enneaegsete Laste maskotiloom, tuli ka kampa ja hommikuks oli kuulutus olemas – ja selle leiad SIIT!

 

Esimesed registreerujad olid olemas praktiliselt kohe. Paari päevaga oli selge, et meie enda ruum jääb kitsaks ja ühest üritusest jääb väheks. Selge, siis teeme suuremalt ja julgemalt. Teeme sel korral kasvõi kaks korda 🙂

Vot sellised lood sel korral!

Ja teadke, et te mahute alati mu südamesse  <3

 

Jälgi mind Facebookis:

Leave a comment