Mul on päris oma koduleht!

Kysisin just oma pisipoja käest, et kas me õue läheme. Vaikus. Vaatan ringi. Tyhjus ja ikka vaikus. Kiikan kööki. Kuulan vaikset nahistamist. Teen kraanikausi all oleva kapi ukse lahti. Tannu istub seal. Paljas kui porgand. Peas jänesekõrva-myts, käes minu kindad. Needki tagurpidi ja pihku on surutud kahvel. Kysin siis uuesti, et kas me õue läheme. Mõtleb ja noogutab siis elavalt. Teen ettepaneku riidesse panna. Vaatab mulle pika pilguga otsa ja hakkab siis kinnast ära kiskuma. Mis ei tule käest ära, on kinnas. Ähib ja puhib ja kisub, aga kinnas on käes. Sest kahvel on kõvasti pihku surutud, aga seda ta, pisike vigur, ei taipa 🙂

Aga teile on mul täna kohe eriti tore jutt! Yks minu jaoks väga suur ja oluline asi on vahepeal valmis saanud. Aega võttis, mis võttis, kuid valmis ta siiski sai – minu päris oma Pisikeste Toredate Tegude/Tigude galerii ehk Pisihaldja koduleht hot.ee lehel. Esilehel võtab teid vastu minu lilleline maailm mutukputukate ja pisikee toreda teoga. See pilt on pärit minu yhest armsast lasteraamatust, mis ootab oma trykkimise aega ja on mälestus sellest ajast, kui ma veel pliiatsidega oma mustadele piirjoontele värvi lisasin 🙂

Ma joonistasin, sobitasin, mässasin ja kujutasin ette, kuidas kõik peaks olema. Ja seejärel oli mul vaja abi, et enda pisike panus internetitaevasse üle saada. Tuhat tänu mu veebigalerii tehnilisele teostajale, ilma kelleta ei oleks ma ise yksinda sealt keeruliste krõnksude ja vigurite rägastikust läbi närinud. Hullem, kui hiina keel, mida mul tõenäoliselt iial aega õppima hakata pole 

Natuke kahju on sellest, et ma kunagi alguses ei teinud oma tegemistest eriti üldse pilte. Palju väärt kraami on seetõttu jäädvustamata jäänud, aga lohutan end sellega, et kyll jõuab veel palju uusi asju juurde meisterdada. Hetkelgi mitu tegemist käsil ja loodetavasti saab neid siis ajas mu kodukal ka värskendada või täiendada.

Panen siis pildid sellest ka, milline hästi lihtne, aga kirev ja kirju mu haldjakodukas siis sai. Menyyd jagunevad kaheks – tegelaste-teemade ning erinevate materjalide (millele ma joonistan) menyy. Ehk siis suht terviklik ylevaade sellest, millega ma siin tegelenud olen ja mida kujutavad endast minu pisikesed toredad teod. Te olete neid pilte kyll eraldi postitustes näinud, aga nyyd, yheskoos, on minu meelest ikka kohe nii äge! 🙂

      

 

Nii, et teretulemast minu haldjatolmuste, rõõmutolmuste, jõulutolmuste, beebitolmuste ja kõiksugu muude väikest võluväge kandvate tööde ja tegemiste galeriisse!

Jälgi mind Facebookis:

19 thoughts on “Mul on päris oma koduleht!”

 1. oi, ma ei või!!!!! No vaatan su töid ja olen lummatud, niiiii armas “käekiri” ja nii lahedad ideed- ma ei väsi seda ütlemast:)
  Ja super tore, et sa oled sellise vahva kodukaga alustanud!

  Reply
 2. Isegi parima tahtmise juures ei oska midagi kriitilist välja mõelda. Mulle Su kodukas väga meeldib. Asjad on hästi ja selgelt eksponeeritud-lahterdatud, nii et otsija leiab kõik kohe üles ja saab objektidest selge pildi. Ja… last but not least – juba nimi on Sul ühe õige disaineri oma!:D Väga armas ja asjalik koduleht!

  Reply
 3. Mõned blogid ja kodukad kohe on sellised, mis sind pikaks ajaks tooli külge aheldavad ja arvuti tagant lahti lasta ei taha! Iga kord kui su postitusi loen või nagu täna vaatasin kodukat… Moosi kirjutatud “lummatud” on väga hea sõna kirjeldamaks seda enesetunnet!

  Reply
 4. Sul on NII VÄGA mõnusad tööd/tegemised! Lummatud on vägagi hea sõna ja liitun minagi lummatud kommenteerijatega…
  Kodukas on mõnus,midagi kritiseerimisväärset mina ei leia 🙂 !

  Reply
 5. mulle meeldib kodukas, lihtne ja mugav…olen sattunud kodukatele, kus mitte midagi teha ei oska 😀 ühte sellist vahtisin mitu head arega ja ei saanud aru, kuda ma rohkem asju sealt näen….lõpuks tuli välja et seda tuleb laiusesse scrollima hakata :P:P

  Reply
 6. Väga vahva kodukas, hästi lihtsalt navigeeritav. Eriti meeldis mulle see lastetuba 😛 jõudu ilusate tööde tegemisel, suppertööd on Sul!

  Reply
 7. Väga mõnus kodukas ilus puhas kujundus. Ainus mida mainiks, et esilehel võiks üleval valget serva vähem olla. Siis ei tekiks lehe serva kerimisriba ja e-maili aadress ka kohe paistaks. Aga eks see oleneb ilmselt mis programmiga vaadata. Netscapel on igatahes alguses osa ekraanilt väljas.

  Reply
 8. mina soovitaksin teha kontaktilehe ka, sest mina vaatasin lehte selle pilguga, et kui ma midagi tellida tahaks, mida ma siis tegema peaks. leidsin pika otsimise peale esilehelt e-maili, see lihtsalt kadus ära:) ja kontaktilehele võiksid vaatamata tagasihoidlikusele natuke endast ka kirjutada….

  Reply
 9. Ootan põnevusega uusi sissekandeid sinu blogisse. Nüüd kodukat vaadates ja neid tegelasi, siis on tahtmine nedne sekka pugeda ja olla üks nendest. Ma ei oska öelda, mis võlub aga mingi maagia neis on. Mina ootan raamatut või postkaarte, miskit korralikul paberil. Jõudu ja edu Pisihaldjas!

  Reply
 10. Sain südamest naerda , pisikesed on vahvad 🙂
  Lehekülg on Sul ülevaatlik ja mõnus. Märkustest jäi silma Mercar’i kommentaar – minul Mozilla Firefox’iga vaadates sama lugu. Ja muidugi võiks seal kusagil olla “kirjuta julgelt”, juhul muidugi kui Sa seda tahad 🙂

  Reply

Leave a comment