Pisikeste meeste mõõtmise puud

Huhhh, masendus kipub peale! Õues on paks ja läbipaistmatu udu, aga mina olen totaalne päikeseinimene. Päevitada mulle ei meeldi, aga päike lihtsalt peab olema. Valgus ja soojus.

Aga eile öösel sain peale pikka töömaratoni valmis ka mõõdupuud kahele pisikesele poisile, kellest yhel täitub esimene eluaasta täna ja teisel homme. Nii vahva, eks? Peaaegu nagu kaksikud, aga kindlasti parimad sõbrad. Igal juhul palju õnne!!! 🙂

Ette oli antud nimed, allserva kuupäev ja see, et mõlemal mõõdupuul peavad olema mõlemad poisid – ikkagi suured sõbrad ju. Ja see fakt, et yhele pinnale tuleb kaks poisikest, tähendas minu jaoks kohe seda, et raudselt hakkavad nad seal kohe tegutsema. Ja kuna tegemist on mõõdupuudega ja pisikesed lapsed ju kasvades ikka kõrgustesse kipuvad, siis saigi Gert endale pikkusemõõtmise riistapuu, kus sõber Andre Martin hoiab alt kinni redelit, et Gert saaks kinni pyyda kollase õhupalli. Ja Andre Martini punase õhupalli kinnipyydmist aitab teostada sõber Gert, kes on appi võtnud ka kirju palli. Hea, et pildile on joonistatud ka joonlaud, sealt on ju pildipoistel hea ebakindlate asjade otsas turnides kinni hoida. Joonlaua äärde paremale poole jätsin väikese vaba riba, sinna saab siis soovi korral ka pliiatsiga märkida lapse reaalajas mõõdetud pikkused. Vahva mälestusese lapsepõlvest, eks? 🙂

Kuna kokkuvõttes läks mõõdupuude yleandmisega nii kiireks, siis ei saanudki korralikku pilti enam teha ja pidi käepäraste vahenditega leppima. Täna hommikul vajusin sygavasse masendusse, kui avastasin piltide kohutava kvaliteedi ja loodan nyyd hirmusväga, et ehk õnnestub mul neist puudest ka yhed kenad pildid veel saada. Igatahes poistele head kõrgustesse pyydlemist ja õnnelikku pikka lapsepõlve! 🙂

Jälgi mind Facebookis:

10 thoughts on “Pisikeste meeste mõõtmise puud”

  1. Väga mõnusad mõõdupuud, selle järgi on hoopis mõnusam mõõta kui nt uksepiidale sälke vedada. Nu on ikka ideekesi Sul, lahe!

    Reply

Leave a comment