Isabeli kingitused mu poistele

Sain just paki. Isabelilt. No ma natuke aimasin, et midagi võib varsti tulla, sest olime varem asja pisut arutanud… aga üllatus oli ikkagi vahva 🙂 Piilusime kohe postkontoris suure kollase ymbriku sisse. Suurem karjatas ‘Minu-minu’minu’ ja sai seepeale endale pähe täpselt paraja mytsi. Kusjurres riietega klappis ka suurepäraselt. Pisema omaga tegima ka kohe proovi. Ei ole suur, yldse mitte. Nii paras kui veel olla saab. Kindlasti käis Isabel salaja öösel mu poiste päid mõõtmas ja mytse pähe proovimas tegemise ajal, sest ma isegi pole neid jupp aega enam mõõtnud ja oma vähimatki ettekujutust numbritest 🙂

Minu nunnud on nyyd nagu yhest komplektist. No on, jah, muidu ka yhte nägu, aga mytsid lubavat aimata yhtekuuluvust ka selja tagant. Nii maruvahva ja suursuur tänu Sulle, Isabel!

Ja nagu sellest veel vähe oleks… Mõni aeg tagasi õhkasin ja vesistasin Isabeli blogis ilusasid roosadest sydametest tehtud ehteid vaadates. Ja kui olin mytsid ymbrikust päevavalguse kätte sikutanud tundsin, et pakis on veel midagi ja mis ma näen! Needsamad roosad sydamed – nii magusalt ilusad, et lööks hambad kohe sisse. Ohh ma olen rõõmust rõngas. Kallid ja hirmsuur tänu kogu sydamest! 🙂

Jälgi mind Facebookis:

6 thoughts on “Isabeli kingitused mu poistele”

  1. Väike juntsu on sul nii armas, alati on suu rõõmsalt naerul! Emme rõõmupall ( piimaimeja )!!

    Kallid!
    No mütside kenaduses ma ei kahtle!

    Reply
  2. Ilusad mütsid armsate poisude päädel! Aga kuidas sel pisemal poisil kogu aeg nii-ii suur naeratus näol on? 😀

    Reply

Leave a comment