Turteltuvikeste pulmalipp

Eile oli mu ema ja isa 35. pulma-aastapĂ€ev. Et neid yhiseid koosolemise aastaid veel ikka palju tuleks! 🙂 8 aastat tagasi lĂ€ksin ka mina samal kuupĂ€eval mehele. Paariks aastaks. Aga sellest ma tĂ€na ei rÀÀgi 🙂

Pea poolteist nÀdalat pyhendasin ma suure osa oma uneajast tuvidele. Kahele armsale turteltuvikesele, kes otsustasid möödunud reedel abielluda. Oii, mul oli hea meel, kui minuni jÔuti ja lippu sooviti. Pulmad mulle meeldivad. On alati meeldinud, aga nyyd suuremana meeldivad nad mulle eriti. Eriti kogu see kujunduslik pool. Enda pulmadeks tegin hunniku igasugu vahvaid asju, aga no kes siis pilti tegi? Neli aastat tagasi oli pulmateemaks kalad. Yhe kalalipu olen hiljem veel teinud ja siis veel mÔned, millest ei taibanud ise pilti teha ja hiljem pole tihanud kysida enam ka.

Aga tuvid. Naljalipp ei pidanud see olema. Liiga vĂ€rviline ka mitte. TĂ€htsad olid suur armastus, tuvid ise, pisike taskukutsu ja piklik pall – ikka iseloomulik konkreetsele paarile. Ja nii ma siis tegingi. Algsel jĂ€id tuvid vĂ€rvita, aga neid yhelt ja teiselt poolt vaadates otsustasin ikkagi tuvid ja nimede osa valgeks vĂ€rvida, et nad paremini esile tuleksid. Ja et tuvid liiga Ă€ra ei kaoks said nad kuldsed (kollased) sĂ”rmused ka tiiva ymber. Õige otsus oli. Lipp sai umbes 53 x 83 cm ja puuvillasele kangale maalides sai tagumine kylg ekstra yle vĂ€rvitud ja tulemus sai nii nunnu. No noorpaar ise on ka jubenunnu. Neile oli lipu lĂ”plik kuju yllatuseks, mida nĂ€hti vist alles pulmas. Loodan nii vĂ€ga, et meeldivaks 🙂

All, nimede vahel, ei ole kringel, need on ikka teineteisega pĂ”imunud sĂ”rmused. No mu mamma uuris lippu hoolega ja kysis siis, et miks seal see kringel on 😀 Ja kuna ma endiselt Ă”mblusmasinat ei oma ja ema oma meid taas reetis, siis kogu lipp on kĂ€sitsi Ă”mmeldud – lĂ”puks yle pika aja ka yks pĂ€riskĂ€sitöö minu poolt siis ka 😀

Et siis tuvikeste lipp:

Ja lipule seltsiks sai tehtud ka samas teemas kaart. Kutsa ronis kaenlasse. Sinna, kus ta end ka pĂ€riselt vĂ€ga koduselt tunneb 🙂

Nii, et hĂ”issa pulmad ja pipart-soola-suhkrut Ă”nnelikku yhisesse ellu! 🙂

JĂ€lgi mind Facebookis:

9 thoughts on “Turteltuvikeste pulmalipp”

 1. KĂ”iki neid Sinu poolt soovitud maitseaineid lĂ€heb abielus vĂ€ga vaja. Ja see kooselu algus on nĂŒĂŒd uhke lipuga kĂ€ima lehvinud!

  Reply
 2. Pulmalipu tegemine on vahva jah – endalgi on Ă”nnestunud ĂŒks teha:) Kahjuks ei ole pilti, sest tollal mul fotokat polnudki…

  Reply
 3. Ă”nne empsile – papsile!

  Et mul see detsembris meeles pĂŒsiks! Teeks oma hĂ€rrale kah teistmoodi kingituse!

  Reply

Leave a comment