Greete Eliise 2

Eile oli meie yhel pisikesel sõbrannal synnipäev. Ta on selline pisike armas tydrukutirts, kes on mulle sygavale hinge pugenud. Alles see oli, kui ta oli oma emme kõhus, istusime suvesoojal päeval rõdul ja vohmisime kilodega maasikaid. Ja siis ta syndis. Kas sellest on tõepoolest juba kaks aastat möödas? Vahepeal on igasugu sekeldusi olnud ja aeg on kuidagi väga märkamatult ikka lennanud. Õnneks ikka paremuse poole 🙂

Mõtlesin jupp aega, mida pisipiigale synnipäevaks kinkida ja jäin siis särgi juurde pidama. Uurisin, et mis talle antud ajahetkel kõige enam meeldib. Öeldi, et lepatriinud ja veel kord lepatriinud. Tegin siis nii, et särgile maandusid neli rõõmsat triinut. Ikka Greete Eliisele rõõmuks ja seltsiks. Palju õnne Sulle, pisike kullake! 🙂

Särk enne pakkipistmist:

Jälgi mind Facebookis:

6 thoughts on “Greete Eliise 2”

  1. Su sõpradel on lihtsalt väääääääääga vedanud sinuga. Ootan alati põnevusga sinu postitusi. Hingesoojust ja headust sulle.

    Reply

Leave a comment