Trennitegu ja minu kott

Nii nagu sportlased enne suuri võistlusi teevad kõvasti trenni ja pyhenduvad oma eesmärgile ja tulemuste parandamisele, siis olen mina hetkel silmitsi faktiga, et ees seisab yhe hästi suure tellimuse täitmine. Ja suht kiirtäitmine, mis nõuab minult veel teadmatus koguses pingutust ja seepärast teen mina ka juba paar päeva sooja. Kuna katsetmist vajasid nii värvid kui toorikumaterjalid, siis langes mulle osaks suur õnn saada ka endale yks kott. Tegelikult kyll teine ja seegi siis tegelikult proovitöö, kuid siiski päris oma kott. Ma olen siiani käinud poes ise vaid puhaste (täisjoonistamata) toorikutega ja neid iga kord pestes mõtelnud, et vaat nyyd ma joonistan, aga iga kord on vaja olnud enne jälle poodi minna ja kott on pisut mustaks saanud ja nii on need isikliku koti joonistamised veninud juba aastaid 😀

Ja siis täna sain ma endale päris oma koti. Või kui nyyd arvestade siinsetel fotodel nähtavat, siis kas ikka sain mina endale koti või poiss uue lõbustusatraktsiooni? 😀

Siin siis kott

Tekst kotil, mida täies hiilguses kyll näha pole:

‘Nimekiri:
1 lauasai
300gr hapukoort
palju komme
ja veel palju head’

Osa sellest nimekirjast pärit teate kyll millisest jutustusest (oli teine mu yhel lapsepõlve lemmikvinyylikal) 😀

Ja see pilt vist kommentaare ei vaja 😀

Kott on aus – suur ja tugev. 16 kilo vingerdavat ja 94cm kokkuvolditud poissi mahub sisse ja kannab ära nagu naksti. Kiiiguta mind! Kiiiiiiiguta! 😀

Jälgi mind Facebookis:

9 thoughts on “Trennitegu ja minu kott”

  1. Drex, Selverites polegi norm kotte, ainult need kunstkiust punased. Prismades on pidevalt otsas, kuigi muidu ausad kotid. Olen viimasel ajal teinud puhast vuuki Hobipoes ja siis tellinud veel erakatest 🙂

    Reply

Leave a comment