Printsessiga sildid

Viimased ööd on olnud pikad. Noh, nii normaalsete inimeste hommikuni kestvad (meil siin mõni ärkab sel ajal, kui mina magama sätin) 😉
Aga hoog on sees ja nyyd tuleb vaid gaasi juurde anda. Varsti nagunii saab rabada vaid beebimajandamise rindel. Tehtud on palju, kõike ei saa hetkel veel näidata, sest yllatusi ei tohi ju nässu keerata. Kuigi tõenäosus, et kingisaajad siia piiluvad, on suht olematu, siis igaks juhuks parem karta kui kahetseda 😀

Aga yhte, õigemini kahte asja, saan näidata kyll. Printsessiga vetsu- ja vannitoasildid.

13 x 8,5 cm (keskohtadelt) suured ja sellised kerged (pysivad kenasti ka kahepoolse teibiga uksel). Nii, et kel huvi, siis andke märku. Hetkel tuleb uutesse silditöödesse pisuke paus sisse kuni novembri lõpuni, aga detsembist jälle 🙂

Nyyd aga kuubikuid disainima. Poroloonist neli hiigelkuubikut ootavad oma kirevaid putukupiltidega külgi. Poiss juba teist päeva käib mulle peale, et emme, hakkame joonistama ja seda ei lase ma endale liiga mitu korda ytelda 😉

Jälgi mind Facebookis:

2 thoughts on “Printsessiga sildid”

Leave a comment