Steni nimetahvel

Sten on vahva heledapäine poiss. Ta elab järve ääres ja läks sel sygisel kooli. Talle meeldib igasugune sõjaväekraam, lapilised asjad ja eriti lennukid. Need olid asjad, mis mulle Steni kohta kohe meelde jäid ja olid abiks, kui talle nimetahvlikest joonistama hakkasin.

See, et yks kaitsevärvi lennuk peab taevas olema, oli ilmselge. Ja mis see lennuk seal taevas ikka rahuajal teeb, las teeb vigirlendu ja joonistab taevasse ka yhe vahva S-tähe, sest lennukile meeldib Sten ju ka! 🙂

Ja koolikott pidi ka seljas olema. Ikka uhke koolipoisivärk kohe. Ja päike. Päike on alati suur laste sõber ju olnud. Ja yks unistav ja uudishimulik lepatriinu. Ning kuna ma päris täpselt ei teadnud, millise järve ääres Sten elab, siis mõtlesin, et hundinuiad ja nende kohal tiirutav kiilipoiss annavad igal juhul aimu veekogu lähedusest. Vaat sellise sildi sai endale Sten. Vahvat kooliteed Sulle! 🙂

Jälgi mind Facebookis:

9 thoughts on “Steni nimetahvel”

Leave a comment