Vedru talu silt

Ei ole need isetegemised sugugi tahaplaanile jäänud siin muu kirjatöö kõrval. Kuidagi on viimasel ajal nii välja kujunenud, et vahepeal on natuke vaikne ja siis saab korraga palju asju valmis. Yks esimesi linnukesi, mis nyyd sellest satsist teele läks oli suurematsorti uksesilt Vedru talule 😀

Juba ainuyksi see nimi – Vedru talu – oli nii vahva, et kui olin läbi lugenud nimekirja, kes peaksid sildil olema, kargas kohe pähe, et taluelanikud saavad endale vedrud jalatalla alla. Ja nii siis ongi pildile end vedrutanud perenaine, peremees ja pisike perepoeg. Kaks koera on ka, nemad on niigi väledad ja seepärast neil pole päka all vedrusid 😀

Kuna selle talu õues kasvab palju ilusaid lilli, siis mõistagi sai ka pildile yks paras ports õitsvaid õiekesi joonistatud ja kõige yle särab päike. Ilma päikseta poleks ju ei valgust ega õieilu – loogika on mul paigas ihii 🙂

Ja nyyd siis ruttu tagasi tööle. Lõpetamist vajavad mõned puuasjad ja paras ports särke-värke 🙂

Jälgi mind Facebookis:

7 thoughts on “Vedru talu silt”

  1. Et siis nagu….kas kudsudel on ymarad Ambad ,või valged keeled:D:D:D??????…..Jubbe nunnu…….ma kohe mõtlesin ,et peab hakkama sinult igasugu asjusi tellima…Kruuse ja pluuse ja sildikesi ja maale …nu siis rõõmus kodus olla…..:P…Jood aga Sinutehtud tassist Kohvi ja siis istud toas ,kus sinu maal ,nu ja siis ,laps jookseb sinu tehtud särgiga ringi ja tema voodi kohal on nimesilt…mine tea ,võibolla on seniilsuses vaja meelde tuletada emmele(kuigi seda ehk kunagi ei juhtu)…aga silt on enivei lahe:d…nu ja siis võiks vel endal olla särk seljas ja õhtul lähex sinu padjapyyridega padjale mummulisi unenägusid vaatama…..mis võiks olla ilusam …niguet muinasjutt exju-onju:)…kallid
    Arva ära kes:D…ihhiii

    Reply

Leave a comment