Lumeingel Happy

Korterikoerana on Happy olnud rahul diivanil ja voodis magamise ja pisikeste pissipeatustega. Kui me temaga pikemalt jalutada püüdsime, hakkas ta lonkama. Rihm oli ja jäi talle vastumeelseks piirajaks ja ilma rihmata temaga ei saa. Baba juures oli tal alati võimalus aeda minna, aga ka seal tegi ta kiirelt oma hädad ära ja ronis tagasi tuppa inimeste juurde. Suvesoojusega passis ta ka siin toas, kõige kaugemas jahedas nurgas, aga nüüd on temas ellu ärganud tõeline talvekoer.

Mida mudasem, külmem, märjem, koledam, lumisem on ilm, seda rohkem tahab see elukas õues passida. Teeb oma mõned jooksusammud ja viskab end siis mõnusalt siruli. Huvitav on see, et kui ta korteris ajas 365 päeva aastas jubedalt karva, siis hetkel hoiab ta oma kasuka endale. Ma ei taha teada, mis meid kevadel ja suvel ootab, aga hetkel on vähemalt korraks karvavabam see maailm siin 🙂

Eile hommikul silmi avades vaatas aknast vastu lumemaailm! Korjasin põrandalt uniste silmadega oma telefoni ja tegin üle varvaste ka ühe pildi.

Kuna me juba teadsime mõne varasema kogemuse põhjal, et lumine maailm tähendab Happy jaoks seda, et saab liugu lasta, end lumes rullida ja seda võimalikult suure suuga süüa, siis enne ukse avamist surasime talle inglitiivad selga, sest neist lumevalgetest jõudest oligi puudu vaid inglitiibadega koer, kelle passijärgne nimi on Helevalge Happy. Päris lumivalge ta pole, aga kindlasti on ta üks äge 43 kilo valget rõõmu! 🙂

Ja kui meie kõik lumest ära väsisime, Tan hullas temaga lumesõda pidada ikka nii, et kogu see eesaed sai läbi songitud, siis tulime meie õhetavate roosade põskedega tuppa sooja ja ahju kütma ja lumekoer Happy keeras end mõnusalt lumele pikale ja nautis jõule. Tema ja ta talvekungriik!

Ja kui ta vahepeal tulebki veenva kutsumise peale tuppa, siis varsti on ta jälle õues tagasi 🙂

Tänaseks ei ole lumest küll enam palju alles, aga jõulud on ikkagi. Läheme nüüd kuuske tooma, sest otsustasime, et kui on jõulud, siis me neid ka tähistame. Ja kokkuvõttes oleme me ju alles esimest aastat päris oma kodus ja jõuludeta lihtsalt ei saa!

Imelisi jõule teile! ❤

Jälgi mind Facebookis:

Leave a comment