IVF päevik – 41. päev

Ma olen täna terve päeva metsas olnud. Selles meie lõputöö väljamõeldud metsas. Hommikul oli küll tunne, et ma tahan ainult magada ja silm vajus lugemise ajal kinni, aga päeva peale läks asi veidi paremaks ja nüüd on hoog juba päris sees.

Kuna LaMuu teatas eelmine nädal, et tumeda šokolaad jäätise tootmine saab otsa, siis tabas mind paanika, sest mida ma siis üldse veel söön? Mul on sügavalt ükskõik tumedast šokolaadist, aga vaat see jäätis, see pole mingi kaudselt kakaohõnguline asi nagu teised šokolaadijäätised, vaid see on nagu külm pärisšokolaad! Ja noh, mangosorbeti nad juba võtsid maha oma nimekirjast, kohvi oma oli ka pikalt kadunud vahepeal ja need on kolm on suht ainsad jäätised, mida ma söön. Seega otsustasin ma eelmisel nädalal hakata valmistuma jõuludeks ja tellisime ühe väikse kastikese varuks. Kuna nad viivad oma jäätiseid igale poole aga mitte meie juurde, siis saatsin jäätised ema juurde.

Nii siis passisiki ema täna terve päeva kodus, ei saanud poodigi, sest see jäätise saabumine käib nii, et tuleb kõne ja siis 10 minuti pärast on jäätis platsis. Ma teadsin seda juba varasemast. Ametlikult veavad nad jäätist laiali kuni kella 20ni. Kõne tuli 19:45 ja jäätis saabus mõni minut enne 20. Vähemalt jõudsid nad kohale, sest ma olin nad juba maha kandnud ja valmis uurima homme, et kus mu jäätis on. Kui Andreas linnast tuli, siis tõi ta jäätised kõige kindlamasse kohta, kus need tõenäoliselt ikka jõuluni ka vastu peavad. Ema juures on alati see oht, et ta unustab ennast maiustama. Ta juba ähvardas sellega 🙂

Kuivatatud tursa ribasid tõi Andreas linnast ka. Need on nii head. 🙂

Süstid läksid täna talutavalt, aga homme imen päevase süsti süstlasse ikkagi teise 1ml süstla nõelaga, sest selle suure kõrrega, mille ma öösel Tõnismäelt ostsin, läheb ilmselgelt liiga palju ravimit raisku. Peenemaga läheb minimaalselt.

Ma lähen nüüd metsa tagasi ja näeme homme! ❤

Jälgi mind Facebookis:

Leave a comment