IVF päevik – 38. päev

Hommikune sünnimärgi korduseemaldus sujus ladusalt. Lugesin arstile oma ravimimenüü ette ja ütlesin, et just täna algas raseduse kuues nädal. “Ooo, kui tore, palju õnne!” tuli nii rõõmsalt, et ta ise kohkus ka ära ja minu jaoks oli see esimene näost-näkku õnnesoov. Kindlusest ja selgusest on veel nii palju puudu, aga ehk on algus seegi. Naersime koos. Tuimestuse tegi ta ikkagi markaiiniga.

Suts peale 9 andsin teises haiglas jälle verd ja vastused pidid hiljemalt paari tunni pärast saabuma. Koju jõudes sukeldusime taas lõputöösse ja kui ma 14:15 helistasin, et analüüsivastuseid kuulda, selgus, et neid pole veel. Neid hakati otsima. Pidin tunni pärast uuesti helistama. Ka siis polnud veel vastuseid, neid lubati kella neljaks.

Murettekitava progesterooni vastus tuleb vast homme, aga hCG on ilus! 1200 juba. Ehk ikka see pisike kosub ja kasvab õiges kohas. ❤

Kindel on hetkel see, et need hiigelsuured progesteroonisüstid jätkuvad ja täna oli see protseduur üsna ok. Aga siis niitis väsimus mu totaalselt maha ja selg hakkas valutama. Kes teab, kui suur see haav sel korral on, eks see paistab kunagi digiloost. Vähemalt sain sel korral nahasisese õmbluse ja pole enam lootust, et terve aas sinist niiti jääbki naha alla. Noh, nagu eelmine kord juhtus. 😃

Õhtune süst läks kenasti. Jabur, eks, rääkida enda torkimisest kui millestki, mis võiks olla kena? Ja ühe doosi vererõhurohtu sain juurde ja pean seda nüüd täpselt iga 8 tunni tagant võtma, mis lööb mu graafikud kergelt uppi, aga eks ka see loksub paika.

Ahjaa ja nüüd, kest ööd… mul oli seda vahukoort lihtsalt vaja! Ja ei, ma pole see, kes vahukoort sedasi sööb. Võib-olla besee ja maasikatega, aga ei iial lihtsalt niisama.

Heeringat polnud õnneks veel vaja 🙂

Jälgi mind Facebookis:

4 thoughts on “IVF päevik – 38. päev”

 1. Käin, loen, tunnen ootusärevust ja elan muidu kaasa, hoian pöidlaid 😊 Täna ma lihtsalt pidin seda ütlema, jumal teab, miks 😃

  Reply
 2. Aga otse loomulikult on vahukoor keset ööd vajalik ja kui tarvis, siis hammusta heeringat ka vahele! Peaasi, et Hope ilusti õiges kohas on ja kasvab.
  Ühtlasi palju õnne 13-aastase lapse saamise puhul! Piltide peal oli nii vahva vaadata, ainult paari aasta võrra vanem vend näeb kohe hästi palju vanem ja suurem välja – aga see on ilmselgelt selle vanuse eirpära, meil on kahel nooremal pojal vanusevahe kaks-pool aastat ja pikkusevahe hetkel 30 sentimeetrit…

  Reply
  • Aitäh õnne eest! Lükkasin suurema kohe seina äärde, et selgust saada, sest neil on ju ka 2,5 aastat vanusevahe. Pikkuse vahe on 29 cm ja siis läks huvitavaks, panin mõlemad kaalule ka – kaaluvahe on 29 kg. Kui see pisem nüüd kasvama kavatseb hakata, siis ma varsti võin end, pikka ja suurt naist, hakata pisikesena veel tundma siin. 😊

   Ma loodan ka, et Hope on õigel aadressil ankrus. Arst vähemalt arvas täna hommikul, et selliste numbrite peale usub tema, et ta on õiges kohas. Parem oleks. Ja sel juhul on vahukoor kohe eriti õigustatud 😀 Heeringa asemel võtaksin värsket soolakurki vist pigem, mitu kilo, hihii 😊

   Reply

Leave a comment