IVF päevik – 5. päev

2. päev stimuleerimist!

Peniga süstimine läks täna õhtul väga kenasti. Eilsest asendi harjutamisest oli kasu. Imelik on see, et Gonal lõhnab nagu insuliin. Ma pole seda veel välja uurinud, kas sellel on mingi lugu ka.

Clexane seevastu oli aga põrguvalus. Aru me ei saa, kas asi on nõelas või milles. Kõigepealt ei lähe nõel läbi naha, siis on kolevalus ja siis nõela eemaldades kisub naha kaasa. Eilse süstekoha ümber on mõni millimeeter tugevat punetust. Harjutasime siis stressipallil veel paarkümmend torget homseks. Mul on hea meel, et ma kunagi endokrinoloogias sain korralikult trenni teha ja ka õpetada-juhendada. Äkki aitab, kui kiiremini torgata, kuigi juhendi järgi peaks nõel aeglaselt sisenema. Noh, eks me katsetame taas.

Enesetunne on suhteliselt ok. Raskustekitunne õlgadel tundub kuidagi asja juurde kuuluvat. No nagu käiks ringi raskustekk seljas. Kõrvus kumiseb kergelt. Väike peavalu tiksub taustal ja mul pole elades olnud sellist pidevat janu. Äkki õpin veel vett jooma sedasi 🙂

Suurim saavutus oli täna vist lillede istutamine. Ema tõi neid terve kausitäie ja pidin need juukselakiga enne istutsmist üle laskma, et värv püsiks. Ma pole varem kuulnud, et sedasi on teha vaja, aga ema ütles, et peab. Ma olen väga sõnakuulelik laps, eksole. Ja noh, ilmale vastavalt on Happy iga kord tuppa saabudes nagu mudakoll. Ma arvan, et me teeme temast toakoera, kes õpib potil käima 😃

Jälgi mind Facebookis:

Leave a comment