IVF päevik – 11. päev

8. päev stimuleerimist!

Tänane päev sulas kuidagi mõnusalt ühte. Kõik kolm süsti, nii hommikune kui ka õhtused sujusid täitsa kenasti. Hommikusel tekkis taas kerge nahareaktsioon, 10cm punetav sügelev laik, kuid see kadus tunniga. Valus polnud. Hetkel on vaid keeerge peavalu, aga mitte veel selline, et rohtu haarata. Joon parem vett 🙂

Tänase õhtu veetsime Andreasega taas armsasti PREP paarisuhtekoolitusel ja uurisime sedakorda iseenda ja teineteise ootuseid.

Kodutööd oleme teinud siin koos juba õige mitu tundi. See kõik on nii äge ja kui mina teadsin seda juba varem, siis mul on nii hea meel olnud, et Andreas on innukalt asja juures ja avastanud enda jaoks vanu tuttavaid asju täiesti uues valguses. Minna saab vaid paremaks. Ja nüüd, keset ööd, avastasime, et magasime peaaegu maha oma reaalse (mitte virtuaalse) esmakohtumise kuupäeva. Ehk et oleme täitsa totaalselt koos olnud 6 kirevat aastat. See aeg on algusest peale igavik tundunud, aga aastanumbrid olid kuidagi kahvatud. Vaikselt tundub, et hakkavad ka need numbrid tunnetele lisaks midagi juba näitama ❤

Sel aastal üleõlavaatamise pilti ei tule, sest mul pole mingit põhjust üle Andrease õla vaadata ja tal pole põhjust end peita kallistamisesse. Täna oleme me lihtsalt nunnud põrsad ja kallistame lihtsalt niisama. Peitmata. 😃

Jälgi mind Facebookis:

Leave a comment