Kuidas mu postkast täna lõpuks tööle hakkas…

… ehk täna lõpuks ilmus välja puuduv lüli ja ma sain teada, et vaikuse asemel on viimase poole aasta jooksul kõik mulle siia (@eva-herrera.com) kirjutatud päriskirjad istunud ja oodanud oma aega ja avastamist, sest õigel suunal edasi need ometi ei osanud liikuda. Tehniline näpukas, millest mina ise kahjuks miskit ei taipa, aga nüüd on mul postkastis 85 lugemata kirja ja ma loen neid pisitasa ja mõttega. Kehv lugu, et need sedasi nüüd aegruumi vahel ootasid teie küsimuste, juttude, mõtete ja soovidega, aga hea, et ma vähemalt nüüd nendeni jõudsin, sest siit saab juba edasi minna. See on nii suur ja tähtis väärtus!

Te ikka teate ka, kui väga ma teid kõiki armastan, kes te siin olete! Aitäh teile olemasolemise ja kõige eest! <3

Jälgi mind Facebookis:

Leave a comment