Ühe pisikese haldjapiiga sädelev pidu

Kui Sa oled põlvepikkusest east juba välja sirgunud ja Sinu suurim sünnipäevasoov on haldjad ja sädelus, siis selle pead Sa ka saama!

Täpsustavaks infoks imesin ma veel välja, et kiharad olgu heledad ja võlukepike olgu käes. Kõik muu sündis juba iseenesest.

Kui te nüüd hoolega vaatate, siis te näete sätendavaid lokke, tiibu, kleidikest ja tähekest võlukepi tipus. Sädeluse osas ma ei oska veel mingit kindlat sõna ütelda, et see ka pesus püsima jääb, sest see oli esimene kord seda katsetada sellisel kujul värvikihtide peal, aga eks ma sellest kuulen hiljem, siis kui särki on juba küllaga kantud ja nühitud 🙂

Kuigi ma teadsin, et haldjapreilil on tiivad olemas, siis tõenäoliselt on tülikas kogu aeg suurte lehvivate lisadega ringi lennelda ja selleks puhuks joonistasin ma ta seljale ka ühed alati märkamatult kaasas käivad kompaktsed püsitiivad:

Ja kui positel olid pihud ristikheina täis nopitud ja mina need paelaksega kokku köitsin, siis hopp ja olimegi kohal!

Õnnesoovid ja sünnipäevalapsel ka kostüümivahetus:

Ja siis läks maruvahva pidu jälle omasoodu edasi ja igaüks tegi seda, mida hing kõige enam ihkas. Näiteks lendas:

Ja heljus päikesepaistes:

Mängis:

Sirutas tiibu ja õrnu varbakesi:

Ja õhtu eel möllati kõik üheskoos. Maa ei olnud must. Maa oli sädelust ja päikest, rõõmsaid kilkeid ja veepiisku täiesti täis. Sest ka haldjalapsed on ikkagi kõigest lapsed:

Tänud sünnipäevalapsest modellile, kelle käike ja tegemisi ma tillukese salasilmaga jälgisin ja kes mulle seda pahaks ei pannud!

Tänud haldjakese perele toreda peo eest ja ikka õnne ja rõõmu, mis muud!

Sädelevat haldjasuve! 🙂

Jälgi mind Facebookis:

12 thoughts on “Ühe pisikese haldjapiiga sädelev pidu”

  1. Hihhii! Ma peole minnes keerutasin särgikene näpu vahele ja teatasin emale ja mammale, et mul oleks ka sellist vaja, et kui ma väga pressin, äkki mahun.. Aga ema lõpetas järsult mu unistamise, ei pidanud eakohane teema enam olema, aga sünnipäevalapsele sobivat küll hehehee! Aga millal enne ema sõna on kuulatud :PPP

    Reply
  2. Kuidas jätkub sul jõudu selliste tegemiste kõrvalt (mis eelmistes postitustes räägitud) veel isetegemisi teha? Tean, et see annab jõudu juurde, aga tavaliselt siis, kui raske on, lihtsalt ei võta neid asju kätte – loobud enne kui saad jõudu saada.. Sest millegi alustamiseks on ju ka energiat vaja. Ehk supertubli oled! Poistel on ikka väga vedanud sellise emmega:)! Triin

    Reply
  3. no kuuuuule, kui mina kannan MY-ga vesti ja karuga prosse, siis RAUDSELT võid sina endale haldja särgi selga vedida….:D
    mu ema küsib ka vahel minu riietust takseerides…et nii lähedki välja või? ja ma ikka südamerahus vastu et mõhõh:DD
    hästi meeleolukad pildid ja hiiglamatore pluusike:)

    Reply
  4. Pitsid-patsid, sitsid-satsid 🙂 Just sellepärast oleks omalegi tütrekest tahtnud (kuigi oma poega ei vaheta mitte milegi vastu maailmas). Imearmas haldjapluusike!
    Tervitused palavast Palangast

    Reply

Leave a comment