Umbes sada särki ja veel natuke värki :)

Kui me kõik upume hetkel lumme, siis aasta lõpukuudel uppusin ma särkidesse-värkidesse. Kõiki neid viimaseid tellimusi polegi veel täita suutnud, aga kui need valmis saavad, siis hakkan puhkama. See tähendab siis, et hakkan tegema seda, mida ammu olen igatsenud teha. Nyyd aga yhe suure pauguga pildis enamus neist tegemistest, mis valmis said.

Kessu ja Lotta on kaks vahvat kutsat. Esialgu pidid nad saama jäädvustatud vaid särgi seljale ja mustvalgelt. Juhtus aga nii, et nad said oma värvilised karvakasukad selga, siis pugesid nad muuhulgas ka kelmikalt särgi esitykile uudistama:

Yks pisike ehtne eesti poiss sai endale kahe krabiga särgi. Krabid just seepärast, et lisaks emmele ja issile ootasid teda esimest korda koju jõudes ees just need kaks vahvat tegelast:

Pisike Karola sai sõber kiisuga särgi:

Tema seljale ronis yks pisike vahva pätust lepatriinu 😉

Lepatriinuline bodi Katrile:

Mirjam Lee kelmikad särgid:

Söreli hallivöödilise kiisuga roosad särgid:

Yhel hetkel vaatasin kogu seda beebitolmust toredust ja tekkis taas tunne, et äkki peaks ikka poekese avama – Beebitolmu Butiik? Põrsasaba Butiik? Haldjaoru Butiik? Toredate Tigude Butiik? Armas tunne oli lihtsalt. Mõtle, kui ilus oleks istuda kollasel oranzhide täppidega tugitoolil ja võtta vastu külastajad… näiteks päris oma pisikeses poekeses?  🙂

Oskar sai synnipäevaks piraadisärgi:

Seljale kinnitus ka, et tegu on ikka ehtsa piraadikapteniga:

Kaart syndis ka:

Jürgen sai endale kasepuust nimesildi. See tiigrisaba J on ikka nii vinge! 🙂

Ja lõpetuseks kaks eriti kelmikat padjapyyri ka!

Hundi ja kiluga:

Hundi ja porgandiga:

Ja mis muud kui nyyd uutele tegudele. Edu teilegi! 🙂

Jälgi mind Facebookis:

30 thoughts on “Umbes sada särki ja veel natuke värki :)”

  1. Just, poe peaksidki sa avama. Kui niisugused särgid reas poes ripuksid, oleksid ostjad järjekorras nagu nipsti !! Tubli oled, jääme järgmisi tegemisi ootama.:-)))

    Reply
  2. Niiiii ägedad pluusid ja bodid ja kõik muu, mis piltidelt näha. Just sellise kaubaga pood oleks super 😉 Sinu blogi on alati mõnus lugeda ja sinu tehtust üles riputatud pildid kaunistavad silma. Järgmist postitust ootama jäädes 😉

    Reply
  3. Enne, kui pildiallkirja lugeda jõudsin, mõtlesin mitme särgiga pilti vaadates, et Sa võiksid poe avada. 🙂
    Mis lugu mängib Jürgen ja mida teeb Hunt kilu ja porgandiga? 😀

    Reply
  4. Suurimad tänud nii Söreli kui koera särgi eest ka siitkaudu. Kui sul vaid jaksu jätkusk neid särke rohkem teha, usun ka mina et kaubal oleks minekut. Nad lihtsalt on NII ERILISED ja hingematvalt armsad. AITÄH veelkord

    Reply
  5. Armsad, nii armsad! Sa tead, mis ma sinu võimalikust poekesest arvan – lase käia tüdruk! Ja Oskar pani eile piraadisärgi kodus selga, käskisin kohe ära võtta, liiga ilus ja uhke, et lihtaslt kodus kand 😉

    Reply
  6. Imevahvad asjad. Nii omanäoliselt kaunid. Sul ehk läheks need särgid- värgid ka kodust hästi kaubaks. Muidugi kui on koht kus müüa ja hirmkallist renti ei pea maksma, siis võid ikka poe avada, kasvõi veebipoe. jõudu!

    Reply
  7. Sinu poes käiks küll 🙂 Kujutan ette, kuidas kõik su blogi lahedad tegelased seal poes oleks ja kuidas rahvas imetleks ja ostleks nagu tõelises armsas butiigis!
    Ja ühes nurgas oleksid ka kindlasti sinu trühvlid 😉

    Reply
  8. Igas pildis on oma iseloom, lugu ja rõõm! Sinu joonistused teevad tuju heaks ja meil on praegu jälle pea all Sinu joonistatud padjapüürid. Väga vastupidavat tööd teed!

    Reply
  9. kiluga hunt….:D
    minu arust sul justkui oleks juba pood – virtuaalpood, vbl see on reaalsest poest etemgi – pole üüri ja küttekulusid, ja pole vaja müüjaid palgata, mh?
    aga kaubamaja müügijuhid võiks lasteosakonda küll sinu nurgakese teha, kus ripuksid sinu disainitud pluusid jne..

    Reply

Leave a comment