Täna sööme kommi ja homme sööme ka!

Kes ütles, et kommi peab ainult täna ja homme sööma? Komme peab ikka iga päev sööma, eksju?! 😀

Te tõenäoliselt ei usu, kui tunnistan ausalt, et kuuse ma kyll 24. hilisemal õhtul ostsin, suht viimase viimsasest avatud kuuseaiast, sel ajal kui normaalsed inimesed kindlasti juba söögilauas istusid ja head-paremat vitsutasid, aga ehtimiseni ma ei jõudnudki. No ta oli ka ilma kulinate ja muu tiluliluta nii ilus. Ja nii ta siis seisab niisama ilusalt rõdul, otse elutoa klaasuste taga siiani. Tõenäoliselt kevadeni 🙂

Ja kuna ma olen sygavalt nääriusku, siis jõulud ja järgnevad päevad enne uut aastat möödusid meil rahulikult. Tegin komme. Erinevaid. Igasuguseid. Lõpuks ei suutnud ma ise neid enam isegi proovida ja sundisin kõiki teisi enda ymber neid maitsma ja arvamust avaldama. Kõrghetkel oli korraga kapis 17 erinevat sorti. Kylmkapis oli kitsas. Mõni komm sai vägeva viguriga. Aga võimalusi, mida katsetada, on lõputult.

Nääriõhtul võtsime kommialuse ette ja lõikusime kommikaupa tykkideks ja lasime kriitikat tehes ja arutledes hea maitsta. Mõnest mõnusamast tegin ka pilti. Mõnest kõige paremast ei jõudnudki ristlõiget jäädvustada, sest see söödi lihtsalt käest ära.
Nugatikreemi-iirise-valge shokolaadi:

Pähkli-iirise-tumeda shokolaadi:

Pähklinugati-martsipani-valge shokolaadi-tumeda shokolaadi helvestega:

Mandli-piparkoogi-toorjuustu-tumeda shokolaadi:

Pähkli-martsipani-domino-toorjuustu-valge shokolaadi:

Ja siis veel ka vastvalminult jõhvika-piparkoogi-toorjuustu-valge shokolaadi lillekesed, mandli-piparkoogi-toorjuustu-valge shokolaadi kalakesed, pähkli-iirise-valge shokolaadi meritähekesed ja siis veel yks valge ja tumeda shokolaadi kaapekakuke ingveriga meritähena:

Nääriõhtu kommivalik oli meil selline:

Aasta esimsel päeval õuevalguses ka yks klõps eelmise õhtu jääkidest:

Nii, magusaisu täis? Mul kyll on. Pelgalt pildivaatamisest. Aga mul on neid kapis veel ja tuleb pidevalt juurde, sest iga päev peab ikka kommi sööma! 😉

Jälgi mind Facebookis:

13 thoughts on “Täna sööme kommi ja homme sööme ka!”

 1. No sul oli tõsine tegemne!!! Pildid on väga ahvatlevad, mis siis veel maitsest rääkida, kui komponendid on sellised, et…mmmmmmm.

  Reply
 2. Pisihaldjas – kas avad kommipoe?
  Ma katsun ette kujutada kui head on jõhvika-piparkoogi -toorjuustu-valge ?okolaadi lillekesed! Ja need tähekesed näevad nii armsad välja.
  Hullumeelsus!
  😀

  Reply

Leave a comment