Nahkhiirkoer ja kommi ka!

Palju aastaid tagasi olin ma kindel, et kord on mul jälle koer, kelle nimi on koduselt Bätu. Bat dog ehk maakeeli nahkhiirkoer või läbakapeni. Mulle on alati need nii öelda koledad koerad meeldinud. Hellitasin seda mõtet vargsi kaua-kaua ja arvasin, et noh, kunagi, kui poisid suuremad ja kooli lähevad… ehk siis võtame koera ka. Aga päkapikud on viimasel ajal eriti tähelepanelikud olnud.

Õues juba hämardus, kui ma õnnest õhetavana autosse istusin. Mul oli põues suurte nahkhiirekõrvadega koer. Tagaistmel istuvad poisid vakatasid. Nemad teadsid vaid, et me läksime korraks päkakontorisse salajasele suurele saadetisele järele, mida nad ise ei riskinud meie juurde tarida.

‘Emme, sul on kass!’

Tannu suutis seda tagareast veel kaks korda kasvava õhinaga öelda enne, kui ma tõstsin kutsika valgusesse ja näitasin, et ei olegi kass, hoopis koer on. Palju ei puudunud, et beebi-Bätu oleks nimeks Kiisu saanud hehee. Esimese asjana murdis ta uues kodus maha poiste möirgava plastikdraakoni. Tannu arvas, et Bätu perekonnanimi võiks olla Draakoniõgija.

Aga selline ta on, see meie pere noorim ja pisim aga kõige suuremate kõrvadega liige:

Nagu jõulude aegu ikka, on mulgi olnud kiired ajad. Suuresti salajased. Suuresti otsi kokkutõmbavad. Ysnagi magusad. Peagi teen põhjalikumad postitused. Siin aga eilsed kaks kommikarbikest tuntud headuses ingveriyllatusega:

Ja pakitult ka:

Nyyd aga need ägedad pisikesed porgandisuised poisid pessu ja tuttu ja siis ise joonistama. Veel jõuab mõne asja valmis. Ja näis, kuidas siis Bätul esimene öö uues kodus möödub 😉

Magusaid, helgeid ja valgeid jõule teile! 🙂

Jälgi mind Facebookis:

24 thoughts on “Nahkhiirkoer ja kommi ka!”

  1. sellisele kaunile loomale oleks ju suurepäraselt sobinud nimeks Kiisu…
    meie pere(tõesti kõik) muide arvab ka ,et kõige kaunimad on koledad koerad…lemmik on meil näiteks bullterjer…;)
    Teile kõigile mõnusaid pühi,rõõmsat pühadevahet ja suurepärast uut aastat!:D

    Reply
  2. Oi kui armas! Häid jõule tervele teie perele! ja musimops mopsile (olematule)koonule!
    (mis sa arvad, mida Oskar arvab – kas peaksime me maale sõitma hakkama nagu iga aasta jõulude ajal, või hoopis teile tulema 😛 )

    Reply
  3. Ehh, vahva lugu see Draakoniõgija saamise lugu ;). Väga mõnusad kommikarbid ka.

    Kauneid jõule sulle ja su armsale perele! 🙂

    Reply
  4. Kauneid jõule teie perele! Meie majas liigub ringi viimased kuu aega just Sinu Pätuga sobiv Kiisu, kes küll kannab vaheldumisi nimesid Kosmus või Mustikas 🙂

    Reply

Leave a comment