Vantsu 2

Vantsu ei maganud eile lõunaund. Ta on juba päris suur mees. Hurmavalt ingelliku naeratusega väikene poiss, kas pole?

Nojah, minu arusaam ingellikust on muidugi veidi kiivas. Aga omad lapsed on ikka need kõige paremad ja kullakallimad. Olgu nad siis jonnist kuitahes punnis ja saba ja sarvedega röövellikud pättputukad. Ja kui algus on olnud keeruline, siis… seda väärtuslikum on kõik see, mis hästi läheb.

Täna õhtul saab Vanstu juba 2 aastat vanaks. See kõik oli justkui eile ja ma tean, et ilma teie toetuseta siin… ma ei usu, et oleksin yksi välja vedanud. Nii paljudel kordadel olen teiega siin jaganud oma rõõme, mõtteid ja muresid, teostatud ja teostamata plaane. Saanud osaks teie kiitust, tunnustust, häid sõnu-mõtteid ja kallistusi, paisid, õlalepatsutusi.

Minu blogi sai kaks päeva tagasi 3-aastaseks. Tänu Isetegijale olen leidnud mitu uut head lähedast pärissõpra, palju vahvaid jutu- ja mõttekaaslasi. Aga ma tean, et nende helendavate ekraanide taga on palju neid, kellest ma midagi ei tea, aga kes ikka vahel vaikselt siia põikavad ja märkamatult jälgi maha jätmata hetkeks peatuvad. Ma soovin tänada teid kõiki heade mõtete ja tähelepanu eest. Aitäh! 🙂

Synnipäevadel jagatakse ikka kingitusi ja jõulud on ka ju kohe käes. Täiesti värkselt sai täna öösel Vanstule kinkide pakkimise ja väga-vara-hommikuse leivateo vahel pildi ja värvi selga endale yks pisike päkakast.

Kaanel päkatydruk ja allservas lumetäpiline päkalepatriinu:

Teisel kyljel päkapoiss:

Vot ja sellesama tillukese postkasti päkasaadetiste tarvis, mis mahutab mõnusalt näiteks kolm Mesikäpa-kommi, saab endale yks teist, kes annab oma soovist osaleda loteriil märku kommentaarides. Pyhapäeva, 29. novembri õhtul koostame me nimekirja ja loosime siin välja nime, kellele päkapikk sellel aastal toob yllatusi uhiuude postkasti. Soovi korral saan lisada kastile veel ka sobiva nime. Kohaletoimetamine on minu kulul. Mitte-isetegijatel soovitan osalemissoovile lisada ka meiliaadressi või vastasel juhul jälgida siis ise hoolega tuleval esmaspäeval, et kes ja mis. Ja kui loositud inimesega nädala jooksul kontakti ei õnnestu saada, siis sellest järgmisel pyhapäeval teeme uue loosimise. (Selliste reeglite kirjutamine pole mu tugevaim kylg. Kellel on häid soovitusi, andke aga julgelt teada, eks!)

EDIT: loosimine lõppenud. Võitis Virmaline. Palju õnne! 🙂

Ja tublid tugevad peotäied soove ja unistusi täideviivat haldjatolmu teile kõigile!
Kirjutamise-joonistamiseni!

Ikka teie krutskeid täis pisihaldjas 🙂

Jälgi mind Facebookis:

72 thoughts on “Vantsu 2”

  1. Päka kast on tõesti vahva ja kui sellise aknale või kapile panna, siis kindlasti ka päkapikk sinna miskit poetab (isegi kui tegemist täiskasvanud naiivitariga:P, kes ikka veel usub jõuluimedesse, jõuluvanasse ja päkapikkudesse).

    Ja õnne, rõõmu, lusi, naeru… blogiomanikule ja Vantsule.

    Reply
  2. Palju õnne mõlemale! Tahaks ka seda päkakasti, mida ma millegipärast pildi pealt ei näe, kui õnn naeratab siis näen päriselt 🙂

    Reply
  3. Õnnitlused Vantsule ja aitäh selle kolme blogiaasta eest. Ootan alati põnevusega Sinu postitusi ja pilte. Sooviksin samuti loosimisel osaleda. Lizell.

    Reply
  4. Palju õnne Vantsule! See on üks blogi ,mida alati vaatan. Soovin jätkuvat mõttelendu ja edu tegemistes.
    Päkakasti sooviks minugi poisid:)

    Reply
  5. Palju-palju õnne Vantsule. Ja ka blogile. See on alati olnud mõnusalt muhe blogi, mida ikka kiigata. Hästi toredalt OMA käekiri on Sul ka.
    (No ja igati vahva oleks ka kui päkapikud tooksid ikka päkakasti oma komme. No juhul, kui ma piisavalt hea olen olnud 😉 )

    Reply
  6. Palju palju sünnipäeva-poisile!
    Kui kähku see aeg ruttab!

    Aga päkakast on nuntsik! Tjah, kes suudaks sellisele ei öölda.

    Lola69

    Reply
  7. Palju õnne Vantsule ja su blogile. Olen elanud su rõõmudele-muredele kaasa, eriti Vantsu sünnist alates.Te olete toredad.
    Ja päkatsi postkast sobiks minugi aknale lapselapsi rõõmustama.

    Reply
  8. Olen neid päkakaste fännanud päris pikka aega. Lihtsalt nii armsad. Õnne pisi-pojale ! 🙂
    Oleksin ka üks päkapikk päkakasti välja loosimisel . Mina kaa, mina kaa.

    Reply
  9. Olen ka mina jälginud sinu tegemisi ja toimetusi. Sarnased kogemused on ka minul seljataga, nagu sina Vantsuga läbi elasid. Meil nii ilusti ei läinud, tibu läks üle vikerkaaresilla. Aga ma olen rahu leidnud ja nüüd on üks uus putukas siplemas minu südame all. Suureks rõõmuks minule, suurele õele ja issile. Ilusat sünnipäeva nii pojale kui blogile. Võtan ka päkakasti loosimisest osa.

    Reply
  10. Kallis Pisihaöldjas. Õnnitlused blogi sünnipäeva puhul. Samuti suured õnnitlused Vantsule ja Sulle, Vantsu kaheaastaseks saamise puhul.
    Päkakast on imearmas. Kuigi on lapsed juba suured ja päkapikk käib vaid hinges, siiski on tore omada reaalset päka-kasti, sest… mine tea…

    Reply
  11. Õnne nii pojale kui blogile! Kuigi ma suuremas enamuses ei võida kunagi midagi ei saa siiski ennast loosirattast välja jätta! Nii et mina ikka ka :))

    Reply
  12. Sinu blogis on alati mida lugeda ja mille üle siis pikalt mõtteid mõlgutada. Aitäh Sulle selle armsa blogi eest ja jõudu edaspidiseks blogi pidamiseks. Palju õnne Sulle ja väiksele pisipojale!

    Reply
  13. Kõigepealt suured kallid Vantsule, kes on juba niiii suur poiss 🙂 Ja õnnitlused muidugi ka emmele!
    Kuigi mulle irrrmsasti need päka-kastid meeldivad, siis loosist ma ei julge osa võtta, sest kui peaks juhuslikult minu nimi tulema, jääks mul ikka tunne, et äkki tuli tutvuse pärast…kuigi ma ju tean, et see nii ei oleks 😀 Ja Liisa kommide jaoks veel liiga väike ka 🙂

    Reply
  14. Palju õnne nii Vantsule kui emmele.. sest ilma emmeta ei oleks Vantsut :D:D
    Mulle väga meeldib sinu tegemisi piilumas käia!
    Panen ka nime nii vahva päkakasti loosi kirja..

    Reply
  15. Tuu pole enam mingi Vantsu. Täitsa jummala tõsine Vants on 😀
    Hip- hip- hurraa ja palju imelisi õnnesid tõsises vanuses mehele. Ja kindlasti emale.
    Patsu ja mullikalli!

    Reply
  16. Sületäis õnne Vantsule! Ja blogi sünnipäeva puhul palavad tervitused! Käin siin alati lugemas, kommenteerija olen vilets. Armas blogi ja alati nii toredad jutud-pildid!Loosis ei osale. Jään uute postituste ootele!:)

    Reply
  17. Palju õnne ja tervist kogu perele! Väiksemad lapselapsed käivad mul kogu jõuluaeg piilumas, kas päkapikud pole miskit neile jätnud ja ega need suuremad ka ei ütle ära päkapiku kommist! Selline postkast oleks väga vahva!

    Reply
  18. Käin Su tegemisi ikka ja jälle ja järjekindlalt piilumas. Imetlen Su töid ja tegemisi- lihtsaid kuid selgeid ja südamele ning silmadele rõõmu pakkuvaid joonistusi, köögiüllatusi, toredaid ettevõtmisi perega ja…. naudin Su sõnaseadmise oskust ning julgust/oskust näha paksude, hallide pilvede taga päikest!
    Päka-postkast on küll tõeliselt armas ja küllap see jõuab rõõmustama väga head last !
    Mina loosis ei osale – ma olen rohkem nii memmemõõtu juba.
    Palju rõõme Su teele, et jätkuks ainest, millest õnnetoovat haldjatolmu jahvatada !

    Reply
  19. Õnne teie perre veel ja veel ja veel!!!! Päkakast on väga armas ja mul ju kodus pisike piiga, kes täna õhtul kell 17.55 5-aastaseks sai – tema nimel võtan minagi loosist osa 🙂

    Reply
  20. Tõesti aeg lendab linnutiivul. Mu ema ikka ütleb, et muidu ei saaks ise aru, et nii vana aga lapselapsed juba ka mehelemineku eas 🙂
    Alles see vantsu sul sündis ja oli pisike kui püksinööp nüüd juba nii suur mees, et võiks kooli minna 🙂
    Toredatel emadel on toredad lapsed 🙂
    Päkakasti loosimises osaleksin ka, sest oma vanusele vaatamata on mul lapse hing ja ootan päkakaid väga 🙂
    Ole tubli!

    Reply
  21. Palju õnne teile! Me oleme Sinuga üsna ühevanused – ka minu blogi sai paar päeva tagasi kolmeseks. Sinu blogi avan ja loen alati, kuigi mitte alati ei jäta kommentaari. Aitäh, et kirjutad ja meiega oma rõõme-muresid jagad!
    Vantsule minu poolt pikk pai ja palju haldjatolmu ta ümber!

    Reply
  22. Palju õnne armsale poisile!Naeratus on tõesti imeline:))))) Sinu portreepilt on samuti võrratu:) Tahan hirmsasti päkakasti, sest siis päkad teavad täpset kogust komme, mida mulle tohib tuua (mina ju seda ei tea ja mõnikord söön komme kuidagi liiga aktiivselt:))

    Reply
  23. Sel ajal, kui Vantsu sündis ootasin mina oma teist poissi. Ja oi kuidas veel ma kaasa elasin, ma vist tõstsin su blogi vaatajanumbrid oma klikkidega lakke 🙁 Nii ootasin, et kõik saaks ükskord nii kaugele, et te saaks olla koos kodus. Aga näedsa, aeg läheb nii ruttu ja nüüd juba suur mees 🙂 Jõudu ja närvi sulle, palju õnne Vantsule!
    Lisanduks loosikasti, kui tohib…

    Reply
  24. Palju õnne pojakesele ja blogile!mina olen siis vaikselt ikka piilumas käinud(pole päkapikk:))sest Sinu blogi oma tegemiste ja mõtetega on alati väga huvitav lugeda.Ole tubli ka edaspidi!ma ei tea kas tohin end päkakasti loosi osalejaks panna:päkapikule olen juba ammu"parim enne tähtaja ületanud":)

    Reply
  25. palju õnne teile! ja päkakast on vinge, täitsa osaleks loosimises,kuigi pean Virbi moodi ütlema, et tavaliselt loosiõnn mind ei külasta, aga nuh, kui väikse piiga nimel, siis ehk on rohkem lootust…

    Reply
  26. Palju õnne 2 ja 3 aastaseks saamise puhul.
    Mina olen ka üks neist, kes alati sinu blogi kirjutisi ootab ja loeb.
    Väga ilus päkakasti oled loosi pannud, nu mitte ei saa jääda ju loosimisest kõrvale.

    Reply
  27. Õnne Su pojakesele ja Sulle ka. Sul on nii tore blog. Alati vaatan ja kui tiba aega siis ikka kiidan! Ma ka juba vanaema seisuses, aga hing igatseb ikka veel päkapikke. Seepärast osalen ka Su loteriis

    Reply
  28. Palavad õnnesoovid ja virtuaalne kalli (lisaks reaalsele Selveri kassa kallile) meie pere poolt ka!!!! Kolmapäeval siis tuleme nelkide ja sefiiritordiga sünnipäevale 😉
    PS. Eelmise postituse esimene pilt – nii lahe mustkunsti pilt saapa ja Vantsuga. Justkui jänesekõrvad paistaks sealt. Tahaks kohe nendest Vantsu kõhupeal asuvatest kõrvadest kinni haarata ja saapast ühe prisek valge küüliku välja tõmmata 😛

    Reply
  29. Palju 6nne v2iksele noormehele siit seitsme maa ja mere tagant!
    Mina saan Sinu blogiga yhel p2eval synnip2eva pidada,mis on 2raytlemata vahva!

    Reply
  30. Sul on imearmas ja üdini positiivne blogi!
    Mina käin siin tihti lugemas ja vaatamas, mida ilusat oled jälle välja mõelnud.

    Reply
  31. Vat kus aeg lendab! Palju õnne Vantsule (juba 2!) ja Sulle head järjepidevust ikka oma toredate tegemist kirjutamiseks! Panen oma tibina ka päkakastile kirja – uskumatult lahe 3 kommi suurune pisikast!

    Reply
  32. Palju õnne! Ilmselt Sinu pikad kirjutised laste teemal panidki mind sel blogil silma peal hoidma. Aga ma tean, et emad on tublid ja saavad raskete katsumuste kiuste hakkama, nii ka Sina.
    Palju õnne pojale! Palju õnne blogile! Palju õnne ikka SUlle ka!

    Reply
  33. Oh sa jummel! Arvata võib, et kõik tahaksid seda loosimist võita! Nii armsad on lihtsalt need päka-vakad! Ja tõesti aeg lippab ruttu, juba 2-ne Vants! Elasin ka tõsiselt kaasa teie katsumustele! Ja sinu blogi on mu lemmik just uute lahedate ideede ja nende lahedate lapsemeelsete joonistuste pärast!Jõudu ja jaksu! 😀

    Reply
  34. Palju- palju õnne ja kallistused minu poolt!:)
    Sinu blogi on alati väga armas, omanäoline ja siiras.:) Olen Sinu tööde ja tegemiste fänn;)
    Päkakast on vahva!:D Ja jällegi nii omanäoline.

    Reply
  35. Palju õnne Vantsule , palju õnne ja pikki kirju blogile ja palju rõõmu ka sulle !Alati on tore sinu tegemisi jälgida ja pikki kirju lugeda.

    Reply
  36. Palju õnne sünnipäevalapsele ja muidugi ka emale. Hea et peale rasket algust on emmele rõõmuks selline päikesepoiss. Ja päkakast on imeilus, sellise loosimisest ei saa küll kõrvale jääda 🙂

    Reply
  37. Palju õnne pisikesele suurele poisile 🙂
    Nii tore, et temast on kasvanud üks mõnus muge tegelane 😀 Sa oled tubli Ema.
    Kallistused 🙂

    Reply
  38. Esiteks muidugi hilinenud õnnesoovid Vantsule. Kalli kalli suur naerusuu.
    Ja muidugi oleks minu plikadele hädasti seda päkakasti vaja, kas sinna kolm kahest nimest koosnevat nime mahub peale ;P
    Samas, meie kodus on juba palju Su käe all valminud ilu, peaks äkki teistele võimaluse andma???
    Ei, palun mind ka nimekirja panna, Su kunst on vastupandamatu!!!

    Reply
  39. Uskumatult kiiresti on Vantsu juba nii suureks poisiks kasvanud. Alles see kõik oli ju…
    Palju õnne Vantsule ja tema Emmele ja vennale! Ja blogile ka. See on kindlamast kindlam, et paremat haldjablogi pole olemas.
    P.S. Meil käivad küll päkapikud harva, aga ehk see päkakast meelitaks sagedamini vanureid külastama 😀

    Reply
  40. Palju-palju õnne pojale ja emmele!Tore kohe vaadata pildil sellist naerusuist kelmi.
    Päkakast sobiks muidugi ka meie elamist ehtima.

    Reply
  41. Hilinenud õnnesoov pojale ja emmele suurele vennale ikka ka!
    Seda "hurmavalt ingellikku naeratust" vaadates tahaks lausa küsida, et kas seda õpetatakse äkki LH intensiivis- meie pere pisipojal on see ka väga hästi selge! Vanematest lastest sellist naeratust küll ei mäleta 🙂
    Ja üks vahva päkakast kuluks meilegi ära- eriti meeldib, et sinna liiga palju magusat ei mahu! 🙂
    nonn

    Reply
  42. Palju õnne väiksele kelmika naeratusega prints-rüütel Vantsule!!! Et ta ikka edasi poisilikult palju krutskeid välja mõtleks ning tervele perele palju rõõmu tooks!

    Reply
  43. Palju õnne põnnile ja blogile! Mina olen üks neist kes vaikselt piilumas ja kaasa elamas käib, aga see eest tihti. Päkakast meeldib meie päkapikkudele kindlasti. Ei tea kas sinna 4 kommi ka kuidagi mahutab 🙂 Nimed vist küll ei mahu…

    Reply
  44. Hiljaks olen tähtpäevaõnnitlustega jäänud, siiski soovin südamest õnne, sest õnne läheb elus ikka vaja!!! Igal ajal.
    Aga Vantsu naeratus on nii imeliselt soe ja süütu, punnis põskede ja särasilmadega.
    Tänan, et jagad lahkesti meile oma imettegevat haldjatolmu! Soovin sulle rõõmu, rahulolu ja armastust, julgust edasi püüelda!
    Soovin pikka iga blogile ja et haldjatolmu oleks alati ja igal ajal paras annus olemas:)

    Reply
  45. Õnne kullakesele! Minu pisike sai sellel päeval 3-seks 🙂 Selline nostalgia tuleb peale kui neid õndasaid 2-se aegu meenutan… Teisalt, tore, et nad ikka kasvavad ja üha rohkem oma nägu on 🙂
    Päkakastist oleks hea meel küll! Vahva, et oma tegemisi ikka edasi jagad – kiikan siia ikka paari nädala takka, ja Sinu blogisse alati 🙂

    Reply
  46. Palju õnne Vantsule ja Su blogile. Olen ka elanud su rõõmudele-muredele kaasa ja õhinaga uusi postitusi oodanud. Alati paned mind mõtlema ja asjadele teise nurga alt vaatama.
    Endal väike poeg, kellele tulevad esimest korda päkapikud külla ja seetõttu osaleks ka toreda päkakasti loosimises.

    Reply
  47. Õnnitlen Vantsut Suureks Poisiks saamise puhul! 🙂 Käin siin ikka piilumas, säärane päkakast on meite peres suisa puudu (olgugi, et kaks röövlipealikku on sel aastal tõsiselt ettevalmistusi teinud ning sussid juba aknalaual valmis). Lahedat novembri lõpp!

    Reply
  48. Palju, palju õnne pojale-emmele-blogile!Sinu jutus on alati selline "iva", mida ise välja öelda ei oska, aga hinge läheb alati. Vaatamata eale osaleks ikka loosimises!

    Reply
  49. Palju, palju õnne Vantsule, emmele ja blogile! Olen su lugeja täpselt aastajagu. Päkakasti hoopis telliks sult, kui see võimalik oleks. Mul lapsi natuke rohkem ja ühe pärast minnakse kaklema ja sinna ju 4 maiust sisse ei mahu. Kas tellimine on võimalik?

    simbake@hot.ee

    Reply
  50. Leevikesed oksal reas,
    pidulikud soengud peas,
    kaenlas noodimapp on paks,
    noodivõtmeid üks või kaks.
    Taktikepiks kuuseokas,
    lõbus laululugu nokas:
    "Õnne soovime teil…"

    Palju õnne Vantsule ja kogu teie perele!

    gilmore'i tüdruk

    PS. Soovin ka postkasti-loteriis osaleda…

    hannavahtra@hot.ee

    Reply

Leave a comment