Vanatüdruku-kihlvedu ja villamumm

Palju aastaid tagasi sõlmisime sõbranna Mummiga kihlevo. Täiesti veidra ja jabura. Kaks vanatydrukuhakatist nagu me palju aastaid juba olnud olime, puudu veel vaid kassid ja kaktused, olime me mõlemad veendunud, et ei meie enam iial abiellu. Aga no jube virgutav oli teise kallal lõbusalt norida, et nooooh, millal sa siis mehele lähed. Yhel kenal õhtul yhes päälinna sel ajal veel suitsuses kõrtsus sai selgeks, et nii see asi jätkuda ei saa ja käed said löödud ja lahtilöödud – kes meist esimesena abielluma hakkab, see peab teisele yhe korraliku puuviljakorvi kinkima. Olgem ausad, kihlvedu sai sõlmitud ikka pigem selle mõttega, et kumbki meist ei uskunud, et just tema kaotab, sest kaotada ei tahtnud ju kumbki. Aga lootus säilis, et vast ikka teisel meist läheb õnneks oma tõeline õnn leida.

Noh jah. Elu on naljakas kõigis oma veidrates toonides ja värvivarjundites. Igal juhul pidin ma yhel hetkel kelmika meeldetuletuse peale nentima, et on vist aeg tunnistada enda kaotuse võimalikkust ja Mummile ta korv pidulikult kätte anda. Kõige naljakam on muidugi aga see, et tegelikult pole yldse mitte kindel, et tema seda sammu siiski esimesena ei astu. No ma ju ikka veel loodan 😉 Seega sai eile kokkuleppesse yks pisike punktike juurde kirjutatud – kui tema abieluranda plaanib jõudma hakata, siis saan mina ka oma korvi. Igal juhul. Nyyd ma siis ootan oma korvi ka 😀 )

Aga selleks, et meie mitte enam nii vanatüdrukupõlv lõbusam oleks, sai eile, siis kui selle aasta lõpuni oli jäänud täpselt 111 päeva (ilus number, millegi vahva tähistamiseks, eksole?!) sai Mumm oma korvi kätte. Säästuaeg tingis selle, et korvi sai pistetud yhtkoma teist muudki tarvilikku ja tarbitavat – ikka korralik varustus. Ja kõigele lisaks ikka yks korralik villasoe heegel-mesimumm ka. No et Mumm suures piknikutuhinas ei ajaks oma korvi kellegi teise omaga segi.

Villane Mumm lendas agaralt ringi ja presenteeris korvi ka teiselt poolelt. Avastamisrõõmu jagus kõigile hihii:

Ja nii nad siit ööhakul pimedusse kadusid:

Mehele või mitte, aga kui me kord Mummiga hirmvanaks, no nii umbes 78 korda 22aastaseks saame, siis kavatsema ikka edasi yhed mõnusad hullud mutid olla. See on kihlveotagi kindel. Vot umbes sellised:


(pilt saadud Mummilt, tema sai selle jumal teab kust internetiavarustest)

Jälgi mind Facebookis:

15 thoughts on “Vanatüdruku-kihlvedu ja villamumm”

  1. :D…Oh sa mu kullake:D……..Korvi sisu on Oivaline kas tead:P:P:P…Tänan sind ,et kaotasid:D:D:D…..iiiic….Kallis oled:P..
    Sinu Mumm

    Reply
  2. Appi kui lahe, peaks ka kellegagi kihlveo sõlmima, äkki saan ka mehele! 😀
    Tänan sind veel positiivsete kommentaaride eest ja ootan endiselt su kontakte oma postkasti! 😉

    Reply
  3. No vot kus Lugu.
    Olid jaaanid leidsid konna, tegid musi konnale ja seejärel tuli "Prints" heledal Kaarikul koos heleda "Hobesega"?

    Mitte mõhkugi ei saa aru.
    KAS SA LÄHED MEHELE VÄ?

    Konn…:) irw

    Reply

Leave a comment