Käina Beebikooli logo :)

Kuidas käsitööst sai peaaegu nagu tööstuslik tootmine. Või umbes nii 🙂

Ma enam isegi ei mäleta millal Kaili mulle kirjutas ja rääkis, et Käina beebikoolil oleks vaja vahvat logu (ametlikus keeles siis tuntud logo nime all). Tegin paar kavandit ja kui sobiv sai välja valitud, siis ka mõned värvilised versioonid sellest. See pidi olema ysna ammu, sest siin arvutis ei ole mul mitte yhtegi kavandit tallel. Äkki eelmisel suvel?

Eelmisel nädalal tuli korraks jutuks mu poiste pikkused, aga ma oma kevadise udupeaga ei saanud yldse pihta, mida ja milleks ja siis korraga yhel kenal õhtul Kaili helistas ja uuris, kus ma viibin. Kohtusime ja nyyd on mu mõlemal poisil valge särk. Minu joonistatud pildiga, mis on särgile kenasti trykitud.

Suts lähemalt ka:

Jube vinge tunne! Aitäh Sulle, Kaili ja mõnusaid tegemisi-olemisi teile sinna Hiiumaale! 🙂

Jälgi mind Facebookis:

4 thoughts on “Käina Beebikooli logo :)”

Leave a comment