Kommikatsetused jätkuvad

Ja veel natuke krimilaasetel teemadel ehk tänased kommikatsetused.

Variant nr 1
Tegin meeltu isu kustutamiseks paraja koguse ploomi-sisu ja valge shokolaadi kattega kookoses veeretatud komme. Need on endiselt mu suured lemmikud. Suurusega võiks midagi teha, nt ploomi poolitada eelnevalt, aga need suured kommid on peaaegu nagu koogid ja vabalt võib neid enne suhupistmist ka valmiskujul poolitada 🙂

Variant nr 2
Sisuks Domino-täidis, mis on veeretatud kookoses. Välja näeb nagu vanakooli rummikook. Siis kastetud valgesse shokolaadi ja pärast sutsukest kylmetamist tumetumedasse. Jubehea, pehme ja täna jäi täiuslikkusest puudu ainult mitte-nii-esteetiline välimus. No ma hakkasin kiirustama ja valge shokolaad ei jõudnud päris ära kõvastuda. Teinekord ma enam ei torma 🙂

Variant nr 3
Suhkrustunud apelsinikoored sisuks, ymber Domino-segu. Kylma. Valgesse shokolaadi ja krooniks peale mõned apelsinitykid. Ma armastan neid!

Variant nr 4
Täidiseks Domino-segu sisse panin kuivatatud kirsid. Pakist võttes olin ma parajalt pettunud, sest ma miskipärast eeldasin, et neil poolkõvadel kirsirosinatel võiks rohkem olla kirsimaitset ja lõhna ligi. Tegin lihtsalt prooviks. Kylmunud poolkommi kastsin tumetumedasse shokolaadi. JA kuigi ma ei ole suurem asi tumeda shokolaadi sõber ja need kirsid mind eriti ei vaimustanud, siis lõpptulemus oli nii hea, et need said esimesena otsa 😉 Kusjuures ei olnud vänged ja kirsid seal sees olid mõnusad. Tulevikus teen kindluse mõttes katse ka kokteilikirsiga.

Ja nyyd nuputan uusi võimalusi. Suvehooaeg läheneb ja kui ujuda ei taipa, siis on päästerõngas hädavajalik. Ja hääd isu teile, veel jõuate poodi. Muide, teha on ylimalt lihtne, suht kiire, kergesti vormitav ja vähemääriv. Nii, et tegudele! 🙂

Jälgi mind Facebookis:

10 thoughts on “Kommikatsetused jätkuvad”

  1. Mina peaksin küll ennast siit toolilt peale pühi lausa kühvliga üles rookima, oi pisihaldjas, õelus on su nimi täna! 😛 No ma tehen neid kommikesi, aga ei või, no ei või!!!

    Reply
  2. Ehh, täitsa jube lugemine! See viimane pilt on liiga maitsev! Ja kui sa mainisid vanaaegseid rummikoogikesi siis… Ok, ma lähen otsin mõne õuna nüüd!

    Reply
  3. teadmiseks veel, kellel pole köögikombaini, mina purustasin dominod veneaegse kohviveskiga. tüütu, aga täiesti võimalik! toredad kommikombinatsioonid.
    pikne(dominokommifänn)

    Reply

Leave a comment