Tädi Mumm ja jõulud

Aitäh teile heade soovide ja nõuannete eest! Need olid sydantsoojendavad, lohutavad ja täpselt omal kohal. Ja ma pean tunnistama, et mu kabuhirm nende pyhade ees oli asjatu – need on olnud ilusad ja armsad päevad kogu sellest hingeyksindusest hoolimata. Ja mu isa oli jõuluvana. Omamoodi yyratu ja hindamatu ime on seegi, et ta olemas on. Ja iga hetkega saan ma tugevamaks, seda tean ma isegi. Eks meil kõigil on ju nõrkushetki, aga imearmas, kui sa pole neil hetkedel oma nukrusega päris yksinda. Seepärast suur tänu teile olemasolemise eest! 🙂

Nii, aga need pyhad. Pärast mitut imevahvat surnuaia-kyynlaretke tundus, et õues on nii mõnus ja nii me siis läksimegi kalli tädi Mummiga täna enne ööd lastega meie tillukesse metsa jalutama. No ja teel kohtasime päkapikke. Tädi Mumm ise trehvas nendega juba mõne päeva eest ja nyyd on mu poistel uued triibulised tudukad 🙂

Aga tänased päkad olid hirmus abivalmid ja edaspidi teab tädi Mumm hästi, et pead ei pesta vetsupotis ja pissil ei käida vannis. Nyyd on kõik selge ja klaar. Ka mesilastele. Kollase karvaseebi (Tannu nimetab neid vilditud pesuvahendeid miskipärast nii) sai tädi Mumm ka. Kollase seepärast, et vanni minnes võtab isegi mesilane triibukleidi seljast ja oma alastuses ongi ta lihtsalt kollane. Nyyd leiab siis tädi Mumm vaevata yles kõik oma majapidamise strateegiliselt sihtkohad ja saab yhes neist end seal nyhkida ja koorida arbuusilõhnalise liigikaaslasega. Sildid ise siis sellised:

Need pyhad on vahvad. Pyhime aga usinalt edasi! 😀

Jälgi mind Facebookis:

14 thoughts on “Tädi Mumm ja jõulud”

  1. No näed siis, kõik polegi ju kõige hullem! Kuskil on ikka üks väike päiksekiir! Ja meie siin oleme alati sinuga, siit Isetegijast leiab ka alati lohutust! Suured kallid ja mõtetes teiega!

    Reply
  2. Olete üks vahva ja armas pere ja Sinu tööd on nii imelised! Ilusat pühade jätku, palju jõudu ja hingerahu Sulle ja Su lähedastele!

    Reply
  3. Nonöed, mitte igaühel pole tuttavat Mummi, kes pühad nii eriliseks teeb. Nii et tuleb vaid ringi vaadata ja leida see, mis just sinu pidupäevad teiste omadest erilisemaks teeb 🙂

    Reply
  4. Nüüd on mul maailma kõikse uhkemad wc ja vannitoa ux ,mis veel olla saab:P:P:P…….uhke värk:P…..Ylikallid olete ja suuuuuuuuuuuuured dähhid veelkord minu väiksele haldjakesele,kes mulle alati ja igal ajal suudab maailma parim sõber olla:)Musid ,kallid,armastan..
    Teie tädi Mumm:)
    Ps:põsemusid väikestele:*

    Reply
  5. Hei! Mul nii hea meel, et pühad sulle lõpuks ikkagi toredateks kujunesid! Jõudsin isegi Tallinnasse tagasi, aga 15 min. pärast vaja juba edasi tormata järjekordsele üritusele. Kuuleme ja näeme varsti! Kalli-kalli teile!

    Reply

Leave a comment