Pisihaldjas ja putukad ja näärid

Aeg on teha lõpparve aastaga 2008.

See on olnud hull, pööraselt kiire aasta, suurte muutuste ja katsumuste aasta. Mis puutub loometegevusse ja käsitöösse, siis mitu suurt projekti, mille nimel sai elu eest pingutatud jäidki varjusurma, aga suurepärased detailid on alles ja ootavad nyyd vaid väikeseid ymbermängimisi ja kasutusele võtmist. Ja tegelikult sain ma tehtud ikka väga palju. Uneaja vähesuse poolest oli see muidugi eesrindlik aasta 🙂

Uude aastasse astun ma lootusrikkalt ja kuidagi palju kergema ja puhtama tundega. Teatud mõttes on mul nyyd poistega oma kodu, mitte lihtsalt yks järjekordne yyrikas. Pea kolm kuud on siin mässatud ja tassitud ja asi hakkab juba vaikselt looma. Et end jõuluööl mitte nii yksildasena tunda, siis otsustasin ma joonistada iseendale uksesildi. Ja täna õhtul riputasime me Tannuga koos selle meie välisukse kõrvale. Et kui te kunagi leiate yhe keedetud lõhe värvi maja ja pruuni ukse, mille juures on silt pisikese haldja ja kahe kelmika putukaga, siis teadke, et olete õiges kohas 🙂

RÕÕMSAT NÄÄRI TEILE KÕIGILE!

Ja ärge siis sydaööl unustage oma salasoove sosistamast. See on ikkagi imede öö ja õhus heljub haldjatolmu parasjagu nii palju, et kõigile jaguks 🙂

Ikka ja alati Teie Pisihaldjas ja tema putukad 🙂

Jälgi mind Facebookis:

31 thoughts on “Pisihaldjas ja putukad ja näärid”

 1. Rõõmsat aastavahetust Sulle ! Ja palju-palju rõõmsaid, ideede- ja teguderohkeid päevi Sulle järgmisel aastal !
  Dragonfly

  Reply
 2. Tead, millele mina eile unetunde kulutasin? Lugesin Sinu blogi alt üles läbi!
  Kirjuta kunagi vanas põlves vähemalt üks raamat ka! Mh?
  Uueks aastaks soovin Sulle palju kosutavaid unetunde! Kui piisavalt magada, on meelemasendust vähem. Järele proovitud! 😉

  Reply

Leave a comment