Pisike porgandipeaga tüdruk

Mõni aeg tagasi tegin ma eelnenud eluga lõpparve ja pakkimise käigus leidsin ka ilusatest aegadest mälestusi. Päästsin selle pisikese, siis tegelikult iseend, prygikastisurmast. Selle pisikese heegeldamise ajal olid mul endal sama värvi porgandijuuksed 😀 Hetkel elab ta kapis oma tillukeses karpmajas ja ootab, et remondi käigus leiaks endale yhe kena uue eluaseme.

Lumi on maas, peaks hakkama jõulude peale mõtlema? 😉

Jälgi mind Facebookis:

11 thoughts on “Pisike porgandipeaga tüdruk”

  1. Väga nunnukas tegelane! Eriti juustevärv. Ma arvan, et mõni väike tüdruk oleks küll väga õnnelik, kui ühe sellise tegelase jõulupakist leiaks.

    Reply
  2. esimene mõte oli sama nagu esimses komentaaris, siis juba mõtlesin, et kust ma tean mis nägu Sina oled. Tegelikult on ta Sinu joonistatud tegelaste nägu Sul ikka tugev "käekiri", et on ära tuntav nii joonistustelt kui ka heegelduselt-tikkimiselt

    Reply
  3. Mõtlesin ka kohe esimese mõttena pilti vaadates, et kus ma seda nukku näinud olen? Ikka Sinu võrratutelt joonistustelt! Armas!;)

    Reply

Leave a comment