Muhu sussi särk

Ma ei ole kuskile kadunud! Kyll on mu isetegemised aga olnud viimasel ajal veidi teistlaadsed. Teatud mõttes kindlasti suuremad ja elutähtsamad ja seepärast on paljud natuke pisemad isetegemised kõlkunud juba terve igaviku kuskil teadvuse ja tehatahtmise piiri peal. Ei jõua enam arvutini, postkasti ja veel kõige vähem jõuan ise midagi kirjutada. Aga ma katsun end nyyd siis pisitasa taas vormi treenida ja algust teen kohe 🙂

Aga suurtest asjadest täna ei räägi. Räägin hoopis särgist, mis keerles mu mõtteis palju aastaid. Siis kyll veel tikituna, aga hiljem armusin ma tekstiilivärvidesse ja enam ei tõuse käsi kohe kuidagi nõela poole. Must särk, kaela ymber Muhumaalt pärit sussikeste kaunis lillemuster. Enda selga ma seda isegi vist ei kujutlenud, mõttes käis see alati mu õega kokku. Ja pisut hilinenud synnipäevakingitusena selle ta minult ka sai.

Kekusessiooniks vedasime talle ka kollasetriibulise seeliku selga, noh, et ikka veel vahvam oleks 🙂


Ja särk sutsu lähemalt ka:

Sedapuhku oli see särk ka rahvuliku projekti kolmanda osa tegemine. Neljanda osaga on mul plaanid 😉

Aga mis muud kui peatse kirjutamiseni, luban, et nii pikka pausi enam sisse ei lase. Ja teie, armsad, kes te muretsenud olete minu ja poiste pärast, kõik on hästi ja õige pea räägin kõigest lähemalt! 🙂

Jälgi mind Facebookis:

25 thoughts on “Muhu sussi särk”

 1. Rõõm lugeda, et võib murekurrukese ära pühkida (imelik ehk küll, et olemata isiklikult tuttav, tekkib ikka pisuke ebalus, kui juba mõnda aega Su blogis uusi postitusi ei ole olnud) !
  Aga see pluus on kaunis ja eemalt vaadates petab vilumatu silma ära küll, justkui olekski tikitud !

  Reply
 2. lõpuks ometi!
  mul on nii hea meel jälle Sinust midagi kuulda! blogimine katkes ju nii muretsemapaneval kohal ka 🙂 .
  nii tore, nii tore, nii tore…ja imeilus pluus 😉

  Reply
 3. väga kena särk! just eile ma otsisin, et ehk oled vahepeal bloginud, mõeldes, et pole kaua teie tegemistest kuulnud- ja näed siis, täna täitsa olemas 🙂 kuidagi lähedased olete, kuigi me isiklikult ju üksteist ei tunne…

  Reply

Leave a comment