Igasugu tegemisi

Ma ei oska, ei saa, ei suuda enam magada! 😀

Vaat nii juhtub, kui sa oled nĂ€dalaid harjunud pĂ€rast pisikeste inimeste uinutamist ja uinumist end laua taha sundima ja tegema omi asju… kuni pisikesed inimesed uuesti Ă€rkavad. Mingi tohutu rahutus ja tegutsemistahe on sees. Ma miskipĂ€rast usun, et vastupidine olukord, st igasugune tahtepuudus, on hullem. Ka seda on elus korduvalt lĂ€bi elatud. SeepĂ€rast tunnen ma hetkel oma rahutuses ja rahutusest pigem rahuolu. Veider on see inimeseloom. Veider on see mĂ”nus vabadus teha öösiti suures vaikuses omi asju. Nii mĂ”nigi hakkab vaikselt juba Ă€rkama. Peagi sĂ”idab mu akna alt mööda esimene liinibuss. Taevast hakkab ööpimedus hajuma. Kohe Ă€rkavad kajakad ja karjuvad öödlĂ”hkuvalt vĂ”i hommikut tervitades. Neil hommikutel, kui ma maganud olen, ei kuule ma kajakaid kunagi, aga siin, köögis istudes, on see kisa isegi lĂ€bi kinniste akende selline, et peab aegajalt vĂ€lja vaatama, et keda seal siis nyyd ahistatakse 😉

Ega mul suurt tarka kirjutada praegu polegi. NĂ€idata on nii palju kui mul siin arvutis hetkel on. Sain yhe suurema töö taas valmis ja lihtsalt mĂ”nulen. Lappasin ajaviiteks nyyd veel vanu albumeid ja leidsin mĂ”ned pildid, mida pole vist varem miskipĂ€rast blogisse pistnud. Seega nyyd siis kena vĂ”imalus 🙂

Sildike ferraripunase turvahĂ€lliga, just nii nagu sooviti 🙂

Kahe tydruku nimesildikesed, mis said yle antud möödunud sygisel. Alles praegu pilti vaadates avastasin, et olen oma tolleaegse raseda peaga pildi teinud poolikust tööst – no hobusel lakk siin veel vĂ€rvimata ja valmis sildist pilti polegi vist teinud jĂ€relikult…

SĂ€rk yhele maailma kĂ”ige vahvamale kolme poisi issile (Tervitused siinkohal Lola-le) 😀

Mu pisipoiss on juba jupp aega kĂ€inud ringi piimaimeja-mytsiga ja ikka taban ma end itsitamast ja muigamast, kui möödujad sellele tĂ€helepanu juhivad vĂ”i valjul hÀÀlel ilmselgelt lĂ”bustatuna asja arutavad. TĂ”esti, sellest sai vahva myts. Ja ilmselt seepĂ€rast olen ma saanud sama sĂ”numit veel paaril korral edastada teiste laste mytsidel. Yks neist siin 🙂

Nii, aga nyyd veel mĂ”ned kriipsud ja jooned ja siis ruttu tuttu, sest kaugel see suur hommik enam ongi. Pealegi vaja hakata nyyd hoolega sĂ€ttima ja pakkima, sest hinges on juba Hispaania. TĂ”enĂ€oliselt olen jĂ€rgmised 2-3 nĂ€dalat levist vĂ€ljas ja Ă”pin uuesti puhkamist ja magamist. Teile kĂ”igile aga mĂ”nusat sooja hilissuve ja kena kooli algust. Eriti neile, kes sel aastal esimest korda selle tee jalge alla vĂ”tavad! 🙂

JĂ€lgi mind Facebookis:

15 thoughts on “Igasugu tegemisi”

 1. Toredad tegemised!
  Mul on vÀga-vÀga hea meel, et Sul on vÔimalus end sellest argirutiinist vÀlja kiskuda ja soojale maale puhkama sÔita! Sa oled selle 100% Àra teeninud!
  Naudi puhkust ja jÀÀn siis reisimuljeid ootama, sest omal ka plaan peagi akusid laadima minna…
  Kallid poistele!:)

  Reply
 2. Sa oled imeline inimene, imetlen sinu töid ALATI, nad kĂ”ik on nii ilusad ja tĂ€iuslikud oma lihtsuses, et ma ei oskagi muud moodi kommenteerida. Soovin sulle kogu sĂŒdamest iusat puhkust!!!ole tubli!!!

  Reply
 3. Tahaksin Sind tĂ€nada nende ilusate ja sĂŒdantsoojendavate postituste eest. Iga kord, kui Sinu juttu loen, tekib tahtmine kedagi kallistada. Lihtsalt nii armsalt, siiralt ning ausalt oled kirjutanud. Nii soe tunne on kohe!

  Reply

Leave a comment