Ikka mesi ja mesiniku särk ka

Alles see oli, kui tuli selle aasta esimene mesi ja mina sain ka enda joonistatud sildiga Kase talu meepurgid. Jubevahva tunne on – vaatan neid ikka laual ja paitan silmadega, no on kohe erilisem mesi nagu, ei raatsi kohe põske pistagi, hoian pikaks pimedaks ja kylmaks talveks. Ikkagi aasta esimene mesi 🙂

Aga vahepeal oli mesinik Allul synnipäev. Juba varakult anti särgitellimus sisse ja nii oli mul aega vaim valmis panna suuremaks mesimagusaks sumistamiseks.

Pildil on poiss ja tydruk, kes annavad selgelt teada, et Allu on nende lemmikmesinik. Selles pole vägimatki kahtlust. Ja pildil on ka puu, õunapuu. Ja puu otsas istub karu. Karu sööb õuna. See on tegelikult yks väga vahva tõestisyndinud lugu. Ja selleks, et see lugu kunagi ei kaoks, sai see siis ka särgile joonistatud 🙂

Ja no yhel korralikul meekollasel särgil, mis on mõeldud justnimelt mesinikule kandmiseks, peab olema palju lilli ja neid kõige kallimaid – mesilasi.

Särk eest:

Särk tagant:

Särk mesiniku seljas:

Palju-palju õnne ja mesimagusat uut eluaastat! 🙂

Jälgi mind Facebookis:

16 thoughts on “Ikka mesi ja mesiniku särk ka”

 1. väga kift pluus, kohe mee värvi ja puha 🙂 kui mesinik selle selga paneb mõnel laadal ntx, siis on tema leti taga kindlasti kõige pikem järjekord 😉

  Reply
 2. Järgmises elus äkki? 😉
  Tegelikult aga yritan puhata septembri alguses. Näis, kas õnnestub. Praegu sain aga just poisid tuttu ja alustan pöörase maratoniga. Hehh, kohe hea, et aeg kah fikseeritud saab. Enne järgmist reedet pole und ega puhkust ette nähtud..
  mina ise 🙂

  Reply
 3. Azza kui lahe särk 😀 Ja veel lahedam meepurgi silt 😀
  Sa oled kuldaväärt ideede ja teostustega kunstnik 😀

  Reply

Leave a comment