Kristeri pooleldi Eesti poisi särk

Ikka Eesti! Sest rahvuslik teema on vahva. Rahvuslikus projektis on taas alanud ka uus ring. Mulle meeldib see nii väga. Ja popp on see teema ka. Viimaste nädalate jooksul on mul siin haldjatöökojas tehtud nii mõnigi sedalaadi asi. Hetkelgi yks käsil ja suht suure tõenäosusega saab lähiajal end samas suunas kohe ribadeks tõmmata, aga sellest räägin kunagi hiljem 😉

Nii, aga mõni aeg tagasi sai tehtud yks särgike. Yhele vahvale heledapäisele poisile, kelle soontes voolab ka Eesti verd. Ja ma sain teada, et talle meeldivad rongid. Kohe väga-väga. Pilt räägib enda eest nyyd edasi 🙂

Ja vahva tegelane oma uue särgiga ise ka 🙂

Täna öösel peab veidi teistlaadi rahvuslik vidin valmis saama, nii, et varsti kirjutan taas! 🙂

Jälgi mind Facebookis:

2 thoughts on “Kristeri pooleldi Eesti poisi särk”

Leave a comment