Pisike Possuga poekotike :)

Viimased päevad on möödunud samas rytmis – päeval möllan lastega, öösel joonistan. Tunnike-paar magamist ja otsast peale. Varsti saan tegemisi näidata ka. Seniks aga pildike Possu-teema jätkuks. Tannu käis kena aastakese ringi valge kotiga. Ideid ja mõtteid oli mitmeid. Tema soovil oleks võinud sel kotil olla kogu loomaaed. Kui aga Pisi-Possu valmis sai, siis oli selge – kotil peab ka ikkagi Tannu lemmikkoer Possu olema. Sinna ta sai:

Ja meie popp ja noortepärane ‘taimead’ elab ka kenasti. Leidsin isegi teemakohase lingi. Mai lõpus kylvatud basiilik areneb pisitasa:

Pärast mõnepäevast tekiga tutvumist avastan Vantsu pidevalt Älini kilpkonna pead nätsutamas miskipärast. No igemed sygelevad vist koletul moel. Aga Tannu näeb hoolega vaeva ja yritab jätkuvalt väikennale tutvustada teki kõiki võimalusi. Ausalt, ma ei tea, et ma oma elus yhegi asja yle nii palju rõõmu olen tundnud. Vähe sellest, et see tekk nii ilus ja selle mõte nii meeliylendav on, on see ka praktilises mõttes täielik 100% rõõm. Tänan teid niiiiiii hirmuskole väga! 🙂

Jälgi mind Facebookis:

5 thoughts on “Pisike Possuga poekotike :)”

  1. Sa ei kujutagi ette, kui palju rõõmu sa mulle oma rõõmustamisega teed!
    Possu kott on imevahva ja küll tahaks praegu basiilikut naksata

    Reply
  2. kott väga nunnu.
    kasvatan ka köögis potikeses (mitte nii uhkes) basiilikut ja see kasvab hämmastavalt aeglaselt. aga kui lõpus hoo sisse saab, siis on ilus lopsakas põõsas.

    Reply

Leave a comment