Blogide ringmäng :D

Mõne päeva eest sain sõnumi Mullilt, et järg seekordse ringmänguga minuni jõudnud. Mul siin asjad venisid ja eile avastasin sama asjaga seoses oma nime Reesi blogist. Seega, täidan meeldivat kohust. Tänan teid! 🙂

1. Mida sa tegid kymne aasta eest?
Enamvähem päevapealt sai peetud isa 50. synnipäeva. Pidustused kestsid tubli nädala 😀
Aga suuremas plaanis lõpetasin ülikoolis kolmanda kursuse ja läksin neljandale. Suvel põikasin erialasele praktikale, aga pärast kaht nädalat orjatööd mulla vedamisel leidsin, et see pole õpitava erialaga kuigivõrd seotud. Läksin hoopis suveks laevale raha teenima. Kaks kuud olid öö ja päev merel Tallinna ja Stockholmi vahel loksudes päris sassis. Noh, tööaeg oli õhtul viiest hommikukuueni, ööklubi ikkagi 😀 Oo, ja silmini armunud olin ma ka 😀

*
*vaja oleks endale selgeks teha, et töö ei tohi lastest tähtsam olla. Olgugi, et see just eelkõige lastele heaolu tagab. Või siis pigem nii – vaja oleks vabaneda syymekatest 😀
*möödund aastased töövõlad likvideerida. Pyydsin jaaniks jõulused asjad valmis saada, aga päris ei õnnestunud veel. Yhesõnaga võlad likvideerida.
*kirjadele vastata, ka see asi näib mul igavesti venivat.
*yhesõnaga mul on vaja teha oma elu lihtsamaks ja systeemsemaks. Tuleks leida sekretär, turundusjuht, raamatupidaja ja abitöölised. Ja oma arvuti 😀
*arvestades kehakaalu ettenägematut kasvu ja selga enam mittemahtuvaid kehakatteid, tuleks kiirkorras ainsate koherebenavate teksade asemele soetada uued ja parjamad. Olen ostmisi mitu kuud edasi lykanud, lootuses, et varsti mahuvad taas vanad armsad asjad selga. Ullike, eks? 😀

3. Lemmiksnäkid?
Kõik, mis aitab uppumatuna pysida. Eriline lemmik on puhas Fazeri piimasohokolaad tervete metspähklitega. Ikka suur tahvel korraga. Momendil siia kõrvale kadus yks Dumle-tahvlike. Yhesõnaga kõik, mis energiat annab ja magamatust korvab. Petlikult, aga ometi väga usutavalt. Peamine, et vanad väiksed riided ikka selga mahuks ihihii! 🙂

4. Mida sa teeksid, kui oleksid miljonär?
Miljonär on ikka see, kellel on palju miljoneid raha, eks? 😀 Kui ma selle raha äkki saaksin, siis paneksin ta raha teenima ja servast hangiksin oma lastele ja endale elamisväärse kodu. Pyhenduksin sydamerahus oma lastele ja tööle, mis siis võiks olla lihtsalt hobi. Kirjutaksin ja joonistaksin ja teeksin kingitusi sisetunde ja tahte järgi. Teostaksin oma sammaldunud ja kinnikylmunud idee lastekohvikust. Võtaksin heategevusega tegelemist palju julgemalt. Ostaksin poes söögiks seda, mida hing ihkab, mitte rahakott määrab ja käiskin paar korda aastat päikest ja valgust vaatamas ilma ilgete syymekateta. Ja kui ikka tõsiselt miljokas oleks, siis ostaks kuskile soojale ja päikselisele maale teise elamise veel juurde. Ikka on meil miski jabur veendumus, et kobe pangaarve tagaks nagu õnnelikuma elu 🙂

5. Kohad, kus oled elanud?
Muinasjutumaa – läbi elu
Tallinn – Nõmme, Musta-, Lasna-, Õismäe
Tartu – peale Hiinalinna vist kõigis teistes linnaosades. Kokku sain kiirel lugemisel kaheksa aadressi.
Soome (2a), Prantsusmaa (0,5a), Nigeeria (0,5a) + mitu kuud keset Läänemerd liinil Tallinn-Stockholm-Tallinn 🙂

Ja teatepulga sajad: -lola-, virbi, Sibulaplix, imbi, Lotta, Isabel 🙂

PS hetkeemotsioon ka. Te teadsite, et maasikaid on mõnus syya ka soola sisse tupsutades? Ma ise sõin suhkruga, suurem aga nuias, et tema tahab suhkrut sealt teisest topsist. Seletasin, et seal on sool. Ei-ei, see pidi olema just maasikatele mõeldud suhkur. Loobusin vaidlemisest ja tahtsin näha, kui maitsev see siis ikka on. Yhe maasika sõi ära, ohtralt soola oli seal kyljes. Nägu oli mesimagus ja jutt kiitev. Teise marjaga tuli aga poole pealt sujuvalt minu suhkrusse sudima. Tema oma pidi olema LIIGA magus 😀

Isetegamisest ka. Momendil lõpetas Tannu oma mänguautode teibituuningu. Pool rulli maalriteipi kulus. Ja nyyd ma lõpetan, sest pean hakkama kommipaberitest laevukesi voltima. Plaanis on vist Läänemere võimsaim laevastik luua 😀

Jälgi mind Facebookis:

3 thoughts on “Blogide ringmäng :D”

  1. Naljakas mäng. Aga ausalt öeldes on nii põnev lugeda, mida inimesed 10 aastat tagasi tegid. Palju õnne isale juubeliks!

    Reply
  2. Tänud teatepulga eest, issver-sussver…..10a tagust meenutama hakates,tundub see kõik nagu eile:)
    Mõtlen ja siis ka kirjutan!

    Reply

Leave a comment