Minu nunnu miniinimene

Raskel ajal tuleb peeglisse vahtida ja endale naeratada. Hambad tuleb kõvasti kokku suruda ja naeratada nii veenvalt ja lõbusalt ja armsalt kui võimalik, et iga viimane kui raske mõte lihtsalt haihtub. No kohe nii kaua peab naeratama, et mõjuma hakkab ja ennast ka ära petad või siis kohe päriselt teisele ja heale lainele häälestad. Uskuge, mul on raskustest, võitlemistest ja haigetsaamisest lihtsalt kopp ees ja yldse ei taha jälle mõnd hädist ja kurba postitust siia poetada. Ma ei taha kogu sellele haiglajamale ja ravimi üledooside draamale isegi mõtelda, sest mina ei ole ole kaamel, aga ringkaitse tuuleveskitega võitlemine teeb liiga ka siis, kui sul on päriselt ka tuline õigus.

Seega siis suuresti just iseenda rõõmuks pistan siia praegu täna pärastlõunal tehtud pildi enda pisikesest nunnust miniinimesest. Body ise on triikrauakuum alles, katsetan endiselt värve.

Miks ta nii lõbus on? Äkki seepärast, et yks kelmikas kõdi-lepatriinu on roninud ta pyksisäärele 🙂

Vohh! Kallid teile! Lähen nyyd naeratama 🙂

Jälgi mind Facebookis:

16 thoughts on “Minu nunnu miniinimene”

  1. Originaalsed lasteriided, mida kellegil teisel ei ole 🙂 Veab Su põnnidel 🙂
    Ja see miniinimene on nii suureks juba kasvanud, lahe väikemees 🙂

    Reply
  2. Ah et kõdilepatriinu 😉 Lahe!
    Su lastel on tõega vedanud, nii omapärased riided ja veel oma emme tehtud!

    Reply
  3. Ihhiiihhhiiii! Kõdilepatriinu mõjub siiani! Või oli see väikse vantsu rõõmurulli nägu, mis su postitust avades mu arvutiekraanile ilmus! Minu tuju läks heaks ja helgeks! Nii tahaks loota, et sina ka natuke rõõmsamaks saad! Hoian teile pöialt!

    Reply
  4. seda poissi vaadates on raske tõsiseks või kurvaks jääda, selline mõnus, muretu, südamest tulev rõõm paistab tema näost 🙂 no elu peab lihtsalt ilus olema, kui keegi seda sellise naeratusega tervitada suudab 😉

    Reply
  5. Milline armas poiss juba! Ta on ikka korralikult kosunud ja kenasti naeratama õppinud, et tulevikus piigadele seda esitada…;)
    No ja Sinu võrratud tööd, need on ikka 5+ kogu aeg.
    Nii et "Köikse ilusamad lapsed oo meitel, ja köikse kaunimad riided oo meitel…"võid vabalt öelda!
    Naerata ja elu naerab vastu!

    Reply

Leave a comment