Tannu 3

Nojah, kui sa oled syndinud 1. aprillil, siis tuleb vist arvestada, et läbi elu saab nalja isegi kui see kuigi naljakas pole ja kõigi katsumust kiuste on kogu aeg elevus hinges nagu vasikal karjalaskepäeval. Vähemalt mu suurema poisiga on nii. Sel aastal teatas 90% kutse saanud synnipäevapeo kylalistest peole eelnenud päeval, et on haigestunud ja ei saa tulla. Mitte, et see naljakas oleks, aga yhel normaalsel synnal sellist asja ikka naljalt ei juhtu, eks. Õnneks on kolmeaastasel ajast veel veidi vaba arusaam, nii, et pidu nädal ees või taga polnud vähimgi probleem talle, nagunii tuli liiga kaua oodata. Kyll aga mulle, kes ma aegsasti kogu peokraami kokku varusin ja siis selle otsas istusin ja mõtlesin, mida nüüd küll teha 😀

Vanasti sai Vilmast tellida fotost või siis mistahes pildist kena paksust suhkrumassist söödava pildi. Kuna mul sel korral aga see tehing ei õnnestunud, siis otsustasin lõpuks Pagaripoiste kasuks. Tunnistan, mulle maitseb endatehtud tort iga kell rohkem kui missiganes nende pakutav. Kui yldse poetort, siis eelistan yht teist kohta. Aga pilti nad eraldi ei myy ja nii siis tellisingi sundkorras pildile tordi alla. Ja päev enne pidu olin siis ahastuses. Kahele täiskasvanule ja mõnele titale on 2 kilo torti ikka liig, mis liig. Jõudsin veel tordi ära ytelda. Pilt oli aga juba valmis. Poole kallima hinna eest sain oma pildi ikkagi sealt kätte ja panin kodus kylmkappi hoiule ja uut yritust ootama.

Ja pidu tuli. Nädal hiljem. Kõik pole siiani tervenenud ja neile siis siinkohal tervistavad tervitused. Need, kes kohale jõudsid, said maitsta meie peotorti. Suhkrupilt oli imeõhuke ja vettis momentaalselt läbi. Maasikaid paigaldades pudenes mul käest yks mari ja sinna ta jäi. Selle alla tekkis lihtsalt suur auk ja noh, kirss või mis iganes mari, peab ju tordil olema kah 😉

Väga vana poiss puhus ära oma kolm kyynlakest

Pisikesel veel kyynlaid polnud, tema ilutses lihtsalt pildil, ja tordisööming võis alata. Mulle igatahes maitses väga 😀

Ja et lastel ikka lõbus oleks, siis sai peo ajaks valmis toruprojekt nr1 ehk pallimeri:

Lastel oli vist tõepoolest lõbus ja ma ei pannudki mööda. Igal juhul ootab mu poiss nyyd endale iga päev lapsi pikkade silmadega kylla, et koos pallides ujuda ja neid mööda elamist laiali loopida. Lumelabidaski toas ootamas, et oleks lihtsam 400 palli ise taas kokku saada. Emme tahab ju ka puhata 😀

Jälgi mind Facebookis:

10 thoughts on “Tannu 3”

 1. Vat sellisel sünnipäeval tahaks isegi käia – ma jumaldan pallimerd! Palju õnne tähtpäevalisele tagantjärele!

  Reply
 2. Tere! Imeilus tort!
  Ega muidu ei tüüta kui omakasu sees pole 🙂
  Tahtsin paluda …PALUN PALUN PALUN….seda linki või retsepti kuidas saab sellist uhket pilti tordile…..oleks väga suureks abiks…otsin ise Sinu pildi ilu pärast juba päevi netist aga ei leia :S
  Ehk on aega aidata…tibul sünna tulekul, prooviks ka…
  Ette tänades, riinika@hot.ee

  Reply
 3. Ihihii…nikui ära küsid leiad ka…..leidsin siis ise ka..vabandan prügimise pärast…..ja tõesti ilus üllitis see teie tort!

  Reply

Leave a comment