Hanged kõrgemad kui mehed

Ei, ma ei ole kuskile kadunud. Käin siin ikka piilumas blogisid ja foorumis ka. Teen vaikselt jõudumööda vanu võlgu tasa ja yritan oma uusi suuri ideid kuidagi ohjata, et ise kaotsi ei läheks. Muide, Krista, oled Sa endiselt käpp tulevikuplaanide haudumises? 😉

Vahepeal sai yks päris suur mees meil siin kolmeseks. Hästi vanaks. Kohe väga vanaks. Nii ta ise väidab. Lapsepõlv on tore. Endiselt, sest hanged meestel yle pea ja talv on kui pikk ja tore. Mällu sööbib ju vaid oluline ja nii kujunebki arvamus, et oi, kui mina noor olin, siis oli rohi rohelisem ja meri sinisem ja lund oli ka rohkem 😉

Ja kui sa oled 3 aastat vana, siis võib koera võtta kaissu ja keegi ei vaata viltu 😉

Ja kui kylalised kõik lõpuks terveks saavad, siis võib väikevennaga koos ka yhe toreda peo maha pidada. Emmel piltki selleks puhuks ammu valmis

Väikevend, muide, on juba ka suur mees – peaaegu 5 kuud, natuke rohkem kui 5 kilo ja tubli 58cm pikk. Igavene himur imur. Piimaimur. Minu väike piimaimeja. Näete ju ise seda pilku?

‘Emme, mida sa kogu aeg klõpsutad! Anna mulle syya! Paaaaaluuuuun!’

Nii, et pole mul pääsu oma armastusväärsete pisikeste pealike käest 😀

Ahjaa, kui ma kord kõik võlad likvideeritud saan, siis ootab teostamist yks eriti suur ja magus isetegemise projekt. Vahepeal oli asjaga juba hästi kiire, aga elu ise õpetab mulle karmi järjekindlusega kõige keerulisemat – aega maha võtma. Seniks kasvatan isu ja lasen lastel niisama hullata “Uhhuuuu! Uuu… Uuu… Uuu…” 😀

Jälgi mind Facebookis:

14 thoughts on “Hanged kõrgemad kui mehed”

 1. Ohhoo! Üks lapsepõlve müstika on lahenenud – need ülepea hanged 😉 Kuigi jah, omal ajal ikka sai garaazhikatuselt hange hüpatud – nii et pidid ikka suured hanged olema, sest ega ma ju nii hull ka ei olnud, et madalasse hange oleks hüpanud (või olin?).
  Vahvad vennad sul!
  Ja küll oli tore oma nime leida… ja veel selles kontekstis… mina olen käpp, kirjuta privas, eks!

  Reply
 2. Icc. täiega kohe 🙂
  Midagi nii lahedat annab ikka välja mõelda – ah et piimaimeja ??? Väikemees kas pole eriti nimetusega rahul või vaatab siis just üleolevalt, et olen jah imur 🙂
  Ei noh, hästi paned 🙂
  Itsitan siis edasi 🙂

  Reply
 3. Piimaimeja pildi peale küsis mu kõrval istuv teinepool: "Oi, kes see pisikene muhe sheff tüüp on? Nii armas!" 😀
  Hästi hirmus vanale mehele hip- hip- hurra! 🙂
  Päikest, muhedad tüübid 😀

  Reply
 4. Palju õnne suurele mehele ! Ja väikese piimaimeja pilt on superlahe !!! Jõudu ja edu sulle, pisihaldjas !
  Dragonfly

  Reply

Leave a comment