Tannu nimetahvel

Teate ju kyll neid kulunud lugusid, kus pagari lastel pole saia ja kingsepa omadel saapaid? No vot, ma pole ka yldse parem tyyp 😀 Ei julge nyyd tĂ€pset arvu pakkuda, aga tubli mĂ”nikymmend nimesildikest olen teinud ikka kyll. Kellel aga polnud oma silti? Mu enda pisikesel pĂ€rdikul 🙂

Tegelikult kyll joonistasin juba yhele plaadile ammu aega tagasi tegelased valmis, aga vĂ€rvimiseni ei jĂ”udnud ja see plaat seiab endiselt vanas kodus vist köögilaual. Aga poiss ju juba nii suur (mina olla selles eas oma nime juba ise kirjutatad osanud?!) ja temal oma nime kirjapildist suht hĂ”re ettekujutus. Seega siis puhtpedagoogilistel kaalutlustel tuli endal natist kinni vĂ”tta ja ka enda prÀÀnikule silt teha 😀

Pildil olemas yliolulised tegelased – bullterjer Possu, kelle jĂ€rele ta iga pĂ€ev miljon korda kysib ja hirmsasti igatseb. Tiiger, sest ta on ise yks igavene tiigrikutsu, kellele koledal kombel naeru kĂ”histada meeldib, kui ta triipe loetakse. Kuu, sest see oli ta esimene sĂ”na ja alates eelmise aasta jĂ”uludest saan ma igal hommikul kysimuse peale ‘mis sa unes nĂ€gid’ vastuseks, et ta nĂ€gi kuud. Noh, ju siis on sel toredal öidvalgustaval taevakehal temaga mingi eriline seos vĂ”i talle mingi eriline tĂ€hendus. TĂ€hed on ka tĂ€htsad.

Ja oma edevuses lendasin ma ka ise ta pildile. Laps vajab ju ikka pisikest abistavat ja toetavat haldjakest ennast jĂ€lgima oma ulakatel kĂ€ikudel 😀 No ja kuna ruumi veel on, siis tuleb sinna kindlasti juurde veel mĂ”ni putukas, need ka poisi suured lemmikud. MĂ”ni lepakas ja Ă€mblik ja kindlati mumm. TĂ€di Mumm on ka Tannu suur lemmik. 🙂

Aa ja siis muidugi peab pildipoisi sĂ€rgil olema ka yks pisike ahv. Et ikka oleks nagu pĂ€riselt 😀
Ja siin pisike pilt Ă€ratundmisrÔÔmust – pĂ€rdik tunneb ikka pĂ€rdiku Ă€ra. Hea veel, et ytles, tunnustavalt ‘afipĂ€rdik’, mitte ’emme vaata, mina siin!’ ihii 😀

PS suures jÔulueufoorias sai tÀna seinale ka poisi pÀkakast

Esialgu toimib see tema jaoks vaid panipaigana. Kastanimunade ja tammetĂ”rude hoidjana suurepĂ€rane valik. Asjad pysivad koos ja mina ei kuku pikali 😀 Isenesest ju jĂ”uludeks veel veidi vara valmistuda, aga kuna see kast mulle igal pool kogu aeg ette jĂ€i, siis parem rippugu seinal ja oodaku lund ja pĂ€kakaid ja seda pĂ€ris Ă”iget aega. Mina toitun senikaua piparkookidest 😀

JĂ€lgi mind Facebookis:

7 thoughts on “Tannu nimetahvel”

 1. Sinu teod ja teostused on alati nii nauditavad vaadata!
  Iga kord ajab suu muigele ja hea tuju on garanteeritud! AitÀh selle eest!

  Reply
 2. Tiad kalla…mul tuli pisar silma……..Kyll sa tead mix;)..Etu ja Sina olete minu lemmikud ka…ja niiii nunnu nimesilt tal+ mul tekkis kange tahtmine ka selliseid pĂ€kakaste saada….kaks olex hĂ€davajalikud ja loomulikult minu poistele:P….aga kas kĂ”ik on seinale kinnitatavad ,vĂ”i on ka muid mooduseid:P?…JĂ€lle supertruuuper nunnud asjad…..ja loodan teid vĂ€ga homme nĂ€ha!!!!!Musikallipaid:*

  Reply
 3. 😀 Ihhii! 😀
  kastitoorikutega on hetkel endiselt kitsas, aga ma enda poisi oma lihtsalt panin kahepoolse teibiga seinale, sest see oli mul igal pool ees 😀

  Reply

Leave a comment