Kohvikumõtteid

Öös on mõtteid. Mul on neid viimasel ajal nii palju, et pähe ei mahu ja magada ei saa. Kuna ma pean lapsekasvatamise ja paljude muude asjadega yksi hakkama saama, siis mõnes asjas oleks vahva kellegagi ikkagi koostööd teha. Äkki keegi huviline ja asjapulk juhtub lugema mu öiseid hullutavaid, aga samas nii lihtsaid ideid ja see paneb ka nende mõtte liikuma 🙂

Tallinnas, kindlasti ka mujal, on ysna palju kohvikuid. Mõned on heal järjel ja suure kylastatvusega. Mõned on veidi väiksema kylastatavusega, aga samas siiski kenasti toimivad. Mõned kindlasti ka virelevad ja otsivad alles oma mõtet ja kliente. Kohvikuid on palju ja neid on ka eriilmelisi, kuid kõik peenemad ja erilisemad neist on reeglina ka kolekallid ja omade kirjutamata või ka kirjutatud reeglitega nii, et tavainimestel neisse eriti asja pole.

Samas tänapäeval on ju suur mood kõike ymber teha ja uus elu asjadele anda. Miks ka mitte, kui asjal jumet on? Mul on ideid nii, et lämmatab. Aga pole kohvikut. Pole isegi pisikest nurka, kuhu teha nt mängu- või peotoakest. Võiks ju yyrida, aga tyhja koha pealt päris yksi alustada? Ok, kõik on kuskilt alustanud. Samas, kui sinus on rohkem kõiki muid soolikaid kui seda ärisoolikat (yks pisike rudiment muidugi on ja ehk ärkab see ka tegevuse käigus ellu, kuid hetkel pole see arvestatav), siis tuleb otsida lahendusi muul viisil. Kindlasti saab ka yksi, aga koos oleks toredam. Mis teie arvate? 🙂

Ja vot seesuguseid ideid-mõtteid on tõesti nii palju, et magada on raske. Karm elu, hihii. Aga ausalt, mulle meeldivad kohvikud! Kohvi ma ei joo, aga kohvikud on nii minu kohad! Olete valmis? Mina olen rohkem kui valmis 🙂

Jälgi mind Facebookis:

16 thoughts on “Kohvikumõtteid”

 1. Ohoo, öömõtetekuhja-kaaslane 🙂
  Aga sinu kohvikuidee on ahvatlev. sa võiks ühe mõnusa omnibussi hoopis ära disainida. Ja siis hakkaks Isetegeva Pisihaldja kohvikbuss mööda Eestit vurama.
  Oh krt, ma ka nüüd hoobilt ärkvel jälle 😛

  Reply
 2. Jaaah, mulli ideegeneraator hakkas nüüd mullitama…enne hommikut pole lootust, et und tuleb 😛
  Bussist niipalju veel, et…ega see ei oleks ju palju tahta, et bussil oleks oran? korsten, mis seebimulle välja ajab? 😛

  Reply
 3. Oranzhile torule katusel kirjutame suurelt peale ka 'mullikorsten' 😀
  mul silme ees vana mõnus põrnikabuss, kuigi vana marsakas oleks ka lahe 😛 Kuigi tegelt hädaga saaks ju luugi niisama ka mõnes põrnikas või muhus lahti lyya. Aga korsten peab olema 😀

  Reply
 4. :D:D:D
  Vahvad mõtted teil! See kohvikumõte on eriti lahe! Ohhh…panid mindki mõtlema. Ma tean isegi kohvikut, mida ma ära napsata tahaks 😛 Pärnus muidugi. Puhhh – mitut tundi sa päevale juurde võluda oskaks haldjake? 😉
  Loodan, et leiad endale mõnusa mõtte ja teokaaslase!

  Reply
 5. kohvik või mängutuba või eralasteaed oleks vahva, aga neid peab pidama ka (siis tuleb hulk inimesi palgata ja igasugustele karmidele nõuetele vastata). mõtlen siin praegu, et portfoolio on sul vägev – äkki tasuks Sul hoopis lasteaedadele, mängtubadele või miks mitte ka kohvikutele isikupärast kujundust pakkuda? Kuigi, Eva Herrera Vahvate Vidinate Butiik oleks minu meelest kah äge. Kohtadest rääkides, Tallinnas kujutaksin mina seda ette Aatriumis, sest seal on ikka hordides kodukujundamisenäljas inimesi luusimas 😉

  Reply
 6. Ma ei tea veel, palju ma teistele tunde päeva sisse juurde oskan võluda, aga mu enda päevad kipuvad viimasel ajal olema nii tublid 18-tunnised kyll 😀
  Ja unistused… need on yhed kentsakad tegelased. Mõni laseb enda täitumist ikka terve igaviku oodata ja mõni kaob enne ära kui täide läeb, aga ju siis polnudki pärisunistus 😀

  Reply
 7. Kui kohvik on juba load saanud, siis pole ymberkujundamisega probleeme 😉
  Ja mängutoa-nõuded on palju leebemad kui lasteaia omad, seepärast ma targu lasteaeda-päevahoidu mõttesse ei lasegi. Kuigi koostöid võib ikka teha. Aga poeke. Hmm. Idee hea, aga äkki liiga staatiline minu jaoks? :DD
  Igal juhul suured tänud teile kaasamõtlemise ja toredate ideede eest 😀

  Reply
 8. Mitte, et ma kell 6 (juba)maganud oleks. Siis ma naersin oma kiilakat, kes veits sonis ja tööle tahtis hakata minema ning imestas, et oi, kell on "juba" nii palju (!), ei peagi veel tööle minema vä? 😛
  Ausalt öeldes kergelt sombi tunne on küll hetkel…aga ma ostsin endale villa ja nüüd ärevus see, et mis ma teen sellega 😛
  Täna öösel me (jälle) ei maga! 😀

  Reply
 9. kas Sa elad Tallinnas?
  mul on tunne, et kui ma natuke mõtlen, siis on mul ehk Sulle konkreetne ettepanek…
  aga selle saadan juba privasse

  Reply

Leave a comment