Taksikutsuga kott

Ann kirjutas mulle, et tal on maailma kõige ägedam Lonni. Ja õnnest oli puudu just üks Lonniga kott. Kui ma kasse olen saanud joonistada palju ja laias laastus on nad kõik ikkagi suht sarnased – kasside eripära – suured kassid on ju hoopis teist nägu ja nime, siis koeratõugudega pole ma väga palju mässanud, neid on ju nii erisuguseid ja minu joonistused kipuvad olema kõik suht sarnase näo ja teoga. Mõttes on keerelnud ja mõnda tõugu olen väga kaua ka juba harjutanud (nt shotikaid on kõik märkmiku ja kaustade nurgad täis juba :D), aga peamiselt olen siiski teostanud vaid enda bullterjeri ja sõbranna shiba pilte. Ja nyyd siis oli vaja yht vahvat viinerkoera, kelle sees on meetrite kaupa rõõmu ja armastust 😀

Joonistasin neli kotikavandit, kyll yhtpidi rõngas ja teistpidi painutuses, kyll yhes otsas pea ja teisest otsast paistmas saba…

 

… aga see pilt jäi sel korral kõige peale ja yks uudishimulik Lonni-kutsu asuski lähemalt uurima lepatriinusid 🙂

Ja siin siis terve komplekt koos ka – Ann ja Lonni ja kott! Aitäh Sulle, Ann, foto ja võimaluse eest joonistada üks tore taksikoerakott! 🙂

Jälgi mind Facebookis:

5 thoughts on “Taksikutsuga kott”

Leave a comment