Padjad Nurrrr ja Mõmmmm

Kunagi ammu-ammu kirjutas mulle tumevalge ja rääkis oma mõttest. Vaja oli kahte padjapyyri. Käisin mööda poode ja uurisin asja. Kuna padjapyyridele tuli joonistada, siis jäid kohe ära mõned varemproovitud ebakindlad asjad ja tuli kindlapeale minna Kreenholmi satiinpyyride peale. Huvitaval kombel on kvaliteetsete padjapyyride valik (just värvivalik) kuidagi ysna väike. Seega padjapyyrid said valged, laiade koetriipudega 🙂

Kuna tumevalgel oli kindel nägemus, kes peavad patjadel olema, siis jäigi mul yle asi vaid vormistada 😀

Yhe pyyri paremasse serva sai ‘nurrrrr’ ytlev kiisu

ja teise pyyri vasakusse serva ‘mõmmmmm’ ytlev mõmmi

Ja nagu ma hiljem kuulsin, siis võeti pyyrid väga hästi vastu ja neile osteti seltsiks täiesti uus voodiriiete komplekt. Ja elu on jälle ilusam. Magusaid unenägusid Nurrrr ja Mõmmmm ! 😀

PS Kreenholmi (kaubamärk on vist Krenholm, st yhe e-ga) valged staiinpyyrid 50x60cm. Joonistatud musta siidiguttaga. Kirjade kohaselt kannatab masinpesu kuni 40 kraadi juures (mittevalgendava ehk siis värvilise pesule mõeldud vahendiga). Ise pesen juba mõnda aega 60 kraadiga (katsetanud olen ka 90 kraadiga) ja värv pysib kenasti. Samas mõne teise pyyriga kahjustub värv, eriti suuremad mustad pinnad, nt ninad, juba esimese pesuga. Katsetustööd igal juhul jätkuvad. Ja nyyd lähen jälle värvima. Mul on käel juba kaks rakku puhtalt pintsliga vehkimisest ja äärejoonte vedamisest ja lõppu veel ei paista. Ja õues on troopika 🙂

Jälgi mind Facebookis:

4 thoughts on “Padjad Nurrrr ja Mõmmmm”

Leave a comment