Lapselastelt vanaemale

Pole just igapäevane asi, et saan joonistada yhele puitplaadile viis yhe pere last. Aga just selle võimaluse pakkus mulle välja eria 🙂

Igal lapsel on oma iseloom, omad lemmikud, tunnusjooned, mis on omased vaid talle ja nii nad kenasti kõik koos käest hoides seisvadki rivis, et kallile vanaemale nyyd iga päev oma kohalolekuga rõõmu valmistada. Imearmas emadepäevakink mu meelest 🙂

Yks pakk sai veel täna ka posti pistetud ja esimesel võimalusel katsun veel mõned poolikud asjad lõpule viia. Pean tunnistama, et puhkamine oli väga väsitav ja nyyd on hiiglama raske taas joonele saada. Aga annan endast parima. Alati! 😀

Jälgi mind Facebookis:

8 thoughts on “Lapselastelt vanaemale”

 1. Super armsalt oskad oma joonistusi kirjeldada, mulle nii meeldib 😀
  Õhkub positiivsust ja heasüdamilkkust 🙂

  Reply
 2. väga armsad! ma väga loodan, et Sa oled mõnda laseraamatut illustreerinud, või siis on see vähemalt plaanid? :O)

  Reply
 3. Niih ma loodan, et varsti saad minu viit last ka joonistada 😉
  Aga tegelikult on Su joonistused jälle nii nii armsad ja Susa ning Nyy kingitus ka ülilahe.

  Reply
 4. ei saa lihtsalt ütlemata jätta , et oled fantastiline . lasteraamatud mõlkusid minulgi mõttes , ainult et mina mõtlesin , et teksti poleks vajagi , pildid on ise nii kõnekad ja vahvad 🙂 .

  gilmore'i tüdruk

  Reply

Leave a comment