Kotivahetus

Kotivahetus on selleks korraks ka minu jaoks lõppenud. Kuna me Karmeniga kotivahetusse veidi hiljaks jäime ja paarilised juba loositud olid, siis kaasati meid tegemistesse nii, et vahetasime omavahel kotte. Mis pole karvavõrdki vähem põnevam kui täielik yllatusprojekt 😀

Lugesin Karmeni postitusi ja blogi edasi ja tagasi läbi ja korraga oli mul sada ideed, millist kotti talle teha. Ta ootas midagi sellist, kus võiks olla ka tasku rahakoti ja muu peenema kraami jaoks. Kuna ma õmmelda eriti ei mõista, siis jäid muud variandid. Pean tunnistama, et mul on nyyd kodus mitu kotti, mis algselt olid kõik mõeldud talle. Yhel kõrbes lõppviimistluse ajal siid kivikõvaks ja rebenes puruks. Teisel läksid pesus värvid laiali – villane lõng võib olla ettearvamatu ja nii siis olin juba enamvähem kassiahastuses ja mõtlesin, et no teen vähemalt yhe pisikese poekotikese valmis ja siis vaatan edasi.

Soengumoodi vaatasin piltidelt ja et oleks ikka nagu päris, siis sai kõhutaskule ka K-täht joonistatud 🙂

Postitamiskuupäev trampis seljas ja mis sa hädaga teed – hädas abiks ikka kindlal rajal astumine ja nii siis läkski tema poole teele mu lemmik – heleroheline kotike

Kott ise parasjagu taskumõõdus ja kui vaja, siis saab taskukotist võtta pisut suurema poekoti moodi kotikese ja ylejäänud kraami sinna pista. Kuidas see oligi – inimesel peab kott alati kaasas olema, iial ei tea, mida kuskil antakse?! 😀

Eks mu syda ikka valutas ka, et kas Karmenile meeldib see kotikomplekt, aga kui lugesin päev enne paki kättesaamist tema postitust foorumist, siis sain kõvasti naerda (tema spekulatsioonid vastasid enamvähem 100% tõele saadava koti/kottide osas) ja siis rahunesin ka maha 😉

Ja kõige selle keskel ootasin kannatalikult ka enda pakikest. Teadsin, et see on teel, aga kuna mu postimajandus käib mitte kodu vaid lapsepõlvekodu kaudu, siis vahel tuleb ette viivitusi. Aga Karmen andis vihje ja nii teadsin ma kindla peale minna uurima, kus mu kott on. Pakke saada on ikka nii vahva! Eriti selliseid 😀

Tõeliselt armas ja ilus ja tore kott. Nii ilusate värvidega! Olen vägaväga rahul oma uue kotiga, aitäh Sulle, Karmen!

Jälgi mind Facebookis:

3 thoughts on “Kotivahetus”

  1. ma ka ju muretsesin .. et kas meeldib ja sobib jne jne Hea, kui saab asja sellest kotist! Meil oli ikka tõeline kotivahetus!

    Reply

Leave a comment