Martini ja Marie Linda nimetahvlid

Yhel päeval, kui maha sadas kerge lumekiht, syndis poisslaps nimega Martin. Sõbralik ja heatujuline poiss, kellel on tumepruunid sirged juuksed. Talle meeldib ujuda, tennist mängida ja jalgrattaga sõita. Kindlasti meeldib talle ka lennutada lohet. Ja yks vahva laigusilmaga kutsu on Martinit tulnud uudistama. Tegelikult on hästi vahva see, et yhest seltsikstulevast lohest oli juttu juba enne, aga kui pilt valmis oli ja hakkasin sellele kirjutama synniandmeid, selgus, et pildile on mahtunud ära tervelt kaks vahvat lohet 😀

Mõned aastad hiljem, yhel imekaunil sygispäeval syndis Martinile pisike õeke Marie Linda. Selline hästi armas ja iseteadlik, pysimatu loomuga pisike piiga, kelle blondid juuksed kisuvad lokki ja kellele yle kõige maailmas meeldib myrada – noh, nagu yks tõeline pisike printsess kohe! Tohutusuure õhupalliga maadlemisest ei ytle ta ka kindlasti ära. Marie Lindal on tasakesi käest kinni võtnud yks pisike pehme jänku ja kilpkonna-onu on tulnud vaatama, et mis suur kilkamine, tants ja trall siin kyll käib, äkki saab ka osa 😀

Jälgi mind Facebookis:

8 thoughts on “Martini ja Marie Linda nimetahvlid”

  1. Tekst on täis Su südamesoojust ja piltidel seda ka, kamaluga 🙂 Õnnelik inimene, kes on nii hea ja helde oma mõtete, sõnade kui ka kätetööga 🙂
    Võrratu! 🙂

    Reply

Leave a comment