Kati ja jänkuga padi Tannule

Ma olen vist talveunes. Kuidagi nii hõre ja ebamäärane on piir unenägude ja reaalsuse vahel. Ja eks mu tegemised kipuvad ka sinna uneriigi poole rohkem. Öösel sain valmis järjekordse padjapyyri.


Sedapuhku siis Une-Katiga, kes viib pisikest ulakat jänkupoissi tuttu. No jänkudel on ju kogu aeg nii kiire, et pole aega ega tahtmist magada, justnagu minu ahvipärdikul. Ja raamat on ka kohustuslik osa pildist see kord, sest meie majas ei lähe keegi enne magama, kui noormehel on kõik raamatud läbi vaadatud ja loetud. Yldiselt võiksin ma ta viia raamatukokku elama. See on see, kui kodus pole telekat

Aga poisi jaoks oli sel korral kõige meeliköitvamaks asjaks hoopis pisike päike Kati mytsil. Saa sa siis aru, mis neile lastele meeldib 🙂

Ja hilja öösel sain valmis ka oma nägemuse projektist ‘triibuline-täpiline-ruudiline’ ja nyyd kibelen seda posti pistma. Enne peab vist mingid kontrollprotseduurid läbima. Uurin asja ja keeran siis taas päikeselaiku tuttu. Nrrrr… nii mõnus on 🙂

Jälgi mind Facebookis:

12 thoughts on “Kati ja jänkuga padi Tannule”

 1. AITÄH PRIVAATVASTUSE EEST RULOODE TEEMAL!!!! Saime hoopis triibulised rulood ja joonistama ei pea. Kodus aga proovin järgi tekstiilivärvidega (ja äkki viitsin allserva midagi ka heegeldada). Piiluvate olendite ideedega pommitad sa siin meid kogu aeg:) Ruloo allserva lapse tuppa sobibki üks kiisu “Sassi” peanupp ja mõni auto ka:) AITÄH sulle veelkord!

  Reply
 2. Icc, Pisihaldjas, mul on ka elus kaks korda olnud hirrrmus uni, mis kuidagi mööda ei tahtnud minna. No 9 kuu pärast lõpeks läks:P
  Aga padjapüür on nunnu.

  Reply
 3. Oh sa mu haldjake….sa ikka suudad iga kord millegiga yllatada:P…Niiiii nunnu padi ja veel UneKATI iiiic….ja see Jänis ..nu maivõi…Kõik kokku on nii nunnu ja tekitab trotsi ,et endal magamistoas sellised igavad padjad on….no niiiiii igavad ,et jää või magama…:D…Sinu padjad on aga muinasjutulised ja neid vaadates võib vaid ette kujutada ,kui mõnna neil seal oma padjaelukest elada on…Rahulik ja rooosa kindlasti ,ei muresid ,ei vaeva…vaid yx mõnus mõnus mehme ja õhuline olemine:P….ma nyyd panin natu kiiksuga texti ,aga kui keeegi yldse sellest jutust aru saab ,siis oled see SINA mu kallis;)…yhesõnaga …-Oivaline oled kalla ;)…Ootan huviga sinu järgmist armsat asjakest ja ,kui kylla tulen ,tahan kindlasti ka neid padjakesi näha /näppida:P….icic..Musimuah…Sinu mumm

  Reply

Leave a comment