Ma tegutsen! :)

Ma nyyd ei taha kohe yldse mitte ära sõnuda, aga näib, et lõpuks ometi olen ma soonele saanud ja suudan teha toredaid asju ka ilma suurema tagantsundimise. Tegemiserõõm ise on tagasi tulnud. Ja see on ometi ytlemata tore. On teist juba aastaid oodatud. Ja neid asju mida tahan ja pean tegema on kogunenud korraga nii palju, et ohohohoo, pidin eile isegi nimekirja koostama, sest vana pea ei pea enam kõike kinni. 🙂

Nädalavahetusel siis haarasin härjal sarvist ja pool kalendrit sai juba ka valmis – tundub, et ehk saame siiski kalendri seinale enne kui pool seda aastat läbi on. Aga ma ei hõiska enne jaani 😀

Aga siis istusin eile õhtul maha ja joonistasin kahele tydrukule tellitud nimetahvleid. Ja kui need jäid oma värvimise aega ootama, siis joonistasin tellimise peale ka yhe pisikese ryytlipoisi ja lohega nimetahvli (talle hirmsasti meeldivad lohed ja ryytlid lihtsalt). Ja siis oli käpp juba nii soe, et enam ei saanud pidama ja kohe valmis ka yks pisike kiisuga kott. Lihtsalt niisama, oma rõõmuks 😀

Huvitav, kas see on kevad, mis mind liikuma paneb. Või on see tõesti see igikestev kevadeni kestev sygis? Või on see siin ikkagi kohaliku keskkonna mõju, tugi ja julgustus? Ma usun, et eelkõige see viimane 😉

Jälgi mind Facebookis:

11 thoughts on “Ma tegutsen! :)”

 1. äkki on hoopis lumi:P , väga toredad asjad jälle valminud. Vat särgid peaks ka poistele kevadel tellima:P, need nii armsad:P

  Reply
 2. Nii lahedad 🙂 Tead, sellise kiisukotiga käiks isegi ringi 😉
  Ja kui päike väljas, õues säravvalge lumi, linnus siristavad, siis tuleb ju kevad südamesse 😉

  Reply
 3. Täpselt 15 'projekti' on nimekirjas, aga noh, mõned neist peavad alles suveks valmis olema, nii, et ma jõuan seda nimekirja veel hoolega täiendada 😀

  Reply
 4. Ma igatahes ootan põnevusega nende nimetahvlite valmimist ja siis saavad ka teised näha, milleks sa oled justkui loodud 🙂

  Reply

Leave a comment